Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Χτυπάει πρωτάθλημα ο ΠΑΟ - "Γκρεμίζει τη Λεωφόρο" ο Αλαφούζος - Συμβόλαιο... Σισέ σε Μπερνάρ
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-15 15:30:00

Χτυπάει πρωτάθλημα ο ΠΑΟ - "Γκρεμίζει τη Λεωφόρο" ο Αλαφούζος - Συμβόλαιο... Σισέ σε Μπερνάρ!

Χτυπάει πρωτάθλημα ο ΠΑΟ - "Γκρεμίζει τη Λεωφόρο" ο Αλαφούζος - Συμβόλαιο... Σισέ σε Μπερνάρ!

Ο Βραζιλιάνος παικταράς έρχεται με χρήματα... πολυμετοχικότητας! Μεγάλη οικονομική υπέρβαση στο Τριφύλλι, για έναν παίκτη που έρχεται να φορέσει τα πράσινα και να κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ποιο θα είναι το συμβόλαιό του και πόσα χρήματα θα πάρει για δύο χρόνια!

Στον Παναθηναϊκό βρίσκονται ολοένα και πιο κοντά στο να φέρουν έναν παίκτη με συμβόλαιο... άλλης εποχής στη χώρα μας! Αναφερόμαστε φυσικά στον Μπερνάρ, ο οποίος θα έρθει με σκοπό να απογειώσει τον Παναθηναϊκό, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να το πιστεύει αυτό ακράδαντα.

Εξάλλου, μόνο ως τυχαία δεν μπορούν να θεωρηθούν τα γεγονότα ότι έχει φορέσει τη φανέλα της Σελεσάο και πως έχει αναγκάσει σύλλογο να δαπανήσει τα 25 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, η απόκτηση του θα είναι αρκετά κοστοβόρα οικονομικά για το Τριφύλλι και θα λάβει συμβόλαιο άλλων... εποχών! Όπως όλα δείχνουν ο Μπερνάρ θα γίνει κάτοικος Αθήνας για την επόμενη διετία και όλα δείχνουν ότι για τη τρέχουσα χρονιά οι πράσινοι θα δώσουν 1.2 εκατ. ευρώ στον παίκτη, ενώ το υπόλοιπο συμβόλαιό του θα καλυφθεί από την Σαρίγια.

Κάτι που δεν θα ισχύει τη νέα χρονιά, 2023-24, μιας και ο Μπερνάρ αναμένεται να λάβει 2.5 εκατ. ευρώ από τον Παναθηναϊκό! Ο Βραζιλιάνος θέλει τόσα για εκείνη τη χρονιά και ο Γιοβάνοβιτς έχει κρίνει πως αξίζει να πληρωθεί τη συγκεκριμένη υπεραξία και να λάβει συμβόλαιο... Ζιλμπέρτο Σίλβα και Τζιμπρίλ Σισέ!

Ο Σέρβος τεχνικός μάλιστα έχει ήδη καταλήξει για τον ρόλο που θα δώσει στον άλλοτε παίκτη της Σαχτάρ, μιας και αναμένεται ουσιαστικά να έχει έναν ρόλο σαν αυτό του Βιγιαφάνιες τη περσινή χρονιά.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βέτο" Ράντονιτς για την τελευταία μεταγραφή του ΠΑΟ - Ξεκάθαρος στη διοίκηση - "Έκοψε" παίκτες!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags