Facebook Pixel Άρης: Αλλαγή σχεδίων με τη σύσκεψη για το γήπεδο του Άρη - Αναβολή και νέα ημερομηνία
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-18 23:52:00

Αλλαγή σχεδίων με τη σύσκεψη για το γήπεδο του Άρη - Αναβολή και νέα ημερομηνία

Sportdog Team
Αλλαγή σχεδίων με τη σύσκεψη για το γήπεδο του Άρη - Αναβολή και νέα ημερομηνία

Νέα δεδομένα όσον αφορά την προσπάθεια δημιουργίας του γηπέδου των Κίτρινων και συγκεκριμένα με την ημερομηνία συνάντησης των ανθρώπων της ΠΑΕ με την κυβέρνηση.

Άρης: Την Πέμπτη 25 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί οριστικά η συνάντηση για το ζήτημα ανέγερσης νέου γηπέδου του Αρη η οποία τελικώς θα είναι διαδικτυακή και όχι δια ζώσης στο Μέγαρο Μαξίμου. Αρχικά αυτή επρόκειτο να γίνει αύριο αλλά μετατέθηκε για την ερχόμενη Δευτέρα (22/8). 

Ωστόσο, την ίδια μέρα θα «ανοίξει» και πάλι η Βουλή έπειτα από την καλοκαιρινή διακοπή όπου προβλέπεται να συζητηθεί το ζήτημα των υποκλοπών. Λόγω αυτού, η Κυβέρνηση ενημέρωσε τόσο τους φορείς του Αρη όσο και αυτούς που ασχολούνται με όλα τα διαδικαστικά ζητήματα (σ. σ. νομοθετική ρύθμιση για την ανταλλαγή οικοπέδων, μελέτη για τον τρόπο αξιοποίησης της έκτασης των 177 στρεμμάτων κ.α.) ότι η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 25 Αυγούστου.

Μάλιστα, πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν ότι για τη διασφάλιση της συμμετοχής όλων όσων προβλεπόταν από την πρώτη στιγμή να δώσουν το «παρών», αποφασίστηκε αυτή να γίνει διαδικτυακά. Για την ακρίβεια αναμένεται να συμμετέχει το Υπουργικό Συμβούλιο και πιο συγκεκριμένα οι κ.κ. Γεραπετρίτης (Επικρατείας), Χατζηδάκης (Εργασίας και Κοινωνικών υποθέσεων), Σκέρτσος (Επικρατείας), Καλαφάτης (Μακεδονίας-Θράκης), Ταγαράς (Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος) καθώς επίσης και ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Σταύρος Καλαφάτης. Ο Αρης θα εκπροσωπηθεί από τον πρόεδρο του ΑΣ, Λευτέρη Αρβανίτη, αλλά και τον εκπρόσωπο της ΠΑΕ, Νίκο Τριμμάτη ενώ θα είναι «παρόντες» και οι κ. κ Μπίλλιας (Περιφέρεια), Τάκης Δούμας (αρχιτέκτονας).

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags