Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: "Με 2.5 εκατ. τον πουλάει στον Ολυμπιακό - Ενδιαφέρον από ΠΑΟΚ" - Έφυγε μόνος του από την ομάδα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-18 18:20:00

"Με 2.5 εκατ. τον πουλάει στον Ολυμπιακό - Ενδιαφέρον από ΠΑΟΚ" - Έφυγε μόνος του από την ομάδα!

του Γιώργου Κτενά
"Με 2.5 εκατ. τον πουλάει στον Ολυμπιακό - Ενδιαφέρον από ΠΑΟΚ" - Έφυγε μόνος του από την ομάδα!

"Παίζει εξτρέμ και πίσω από τον επιθετικό. Κορυφαίος στο 1vs1 στην Κύπρο"! Το Sportdog.gr παρουσιάζει τον Λοΐζο Λοΐζου, τον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας που... τσεκάρουν οι Πειραιώτες. Γιατί έχει τεθεί εκτός ομάδας, ποια τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά και τι συνέβη με τον Δικέφαλο.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Το όνομα του Λοΐζου Λοΐζου έχει επιστρέψει στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Κύπρο, καθώς ο νεαρός άσος της Ομόνοιας ενδιαφέρει τους Πειραιώτες, ενώ παλιότερα είχε βρεθεί και στη λίστα του ΠΑΟΚ.

Το sportdog επικοινώνησε με τον πολύ καλό συνάδελφο από την Κύπρο, Στέλιο Αναστασίου, προκειμένου να μας πει τι ισχύει με την περίπτωση του 19χρονου άσου, για ποιους λόγους έχει τεθεί εκτός προπονήσεων από την πρώτη ομάδα και όσα ακούγονται για το μέλλον του.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ομόνοιας προ ημερών, «Ο Λοΐζος Λοΐζου έθεσε τον εαυτό του εκτός ομάδας καθώς παραμένει στην απόφασή του να μην αγωνιστεί ξανά στην ΟΜΟΝΟΙΑ αφού, όπως ο ίδιος μας ενημέρωσε, επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα πιο προηγμένο πρωτάθλημα. Επίσης, ο ποδοσφαιριστής απέρριψε την πρόταση που του υποβάλαμε για πρόωρη επέκταση της συνεργασίας μας με πολύ καλύτερους όρους από το υφιστάμενο συμβόλαιό του και ξεκαθάρισε πως αυτό το ενδεχόμενο δεν τον ενδιαφέρει».

Διαβάστε όσα είπε ο Στέλιος Αναστασίου στο Sportdog.gr:

"Κορυφαίος στην Κύπρο - Πίσω από τον επιθετικό και στα φτερά - Μπορεί στον Ολυμπιακό"

Ο Λοΐζου έχει βρεθεί στον …πάγο για την Ομόνοια, ενώ το όνομά του έχει συνδεθεί με Ολυμπιακό; Ποια είναι τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του;

"Δεν αποκλείεται να υπάρξει ανατροπή και ο παίκτης να επιστρέψει στην πρώτη ομάδα. Είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο της Ομόνοιας και χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί. Εδώ που οδηγήθηκαν τα πράγματα, δεν συμφέρει κανέναν. Βγαίνουν χαμένες και οι δύο πλευρές. Είναι ένα κλασικό winger με πολύ καλή ταχύτητα και τεχνική. Στο ένας εναντίον ενός είναι από τους καλύτερους αν όχι ο κορυφαίος στην Κύπρο. Μπορεί να παίξει και πίσω από τον επιθετικό, πέραν από τα "φτερά" της επίθεσης".

Μπορεί να έρθει στον Ολυμπιακό να μπει στο ροτέισον της 18άδας;

"Σε αυτόν τον Ολυμπιακό όπως είναι διαμορφωμένο σήμερα το ρόστερ, σαφώς και μπορει να βοηθήσει".

"2,5 εκατ. και Λοβέρα η Ομόνοια - Τίποτα επίσημο από ΠΑΟΚ ή Ολυμπιακό - Ταιριάζει"

Μπορεί η περίπτωσή του να συνδεθεί με το ενδιαφέρον της Ομόνοιας για τον Λοβέρα; Πόσα χρήματα μπορεί να ζητήσει η κυπριακή ομάδα για την παραχώρησή του;

"Εκτιμώ ότι μπορεί να συνδεθούν οι δύο περιπτώσεις. Και οι δύο είναι εξαιρετικοί παίκτες με μεγάλη προοπτική και σε καλή ηλικία. Κέρδισε τους ανθρώπους τής Ομόνοιας ο Λοβέρα, οι "πράσινοι" θέλουν να συνεργαστούν ξανά με τον Αργεντινό άσο. Η Ομόνοια θέλει τουλάχιστον 2,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει και προφανώς ποσοστό μεταπώλησης".

Παλιότερα το όνομά του είχε συνδεθεί και με τον ΠΑΟΚ - Γνωρίζουμε αν ΠΑΟΚ ή Ολυμπιακός είχαν/εχουν κάνει επίσημη πρόταση ή προσέγγιση στην Ομόνοια;

"Βολιδοσκοπήσεις και προθέσεις ναι, για κάτι επίσημο δεν έπεσε στην αντίληψή μας".

Ποιες είναι οι θέσεις που μπορεί να αγωνιστεί ο παίκτης; Θα ταίριαζε καλύτερα στον Ολυμπιακό ή στον ΠΑΟΚ, με βάση το ρόστερ που έχουν οι δύο ομάδες;

"Η φυσική του θέση είναι στο δεξί άκρο της επίθεσης. Μπορεί να ανταποκριθεί και στο αριστερό άκρο και γενικότερα σε όλες τις θέσεις τις επίθεσης. Ο Λοΐζου ταιριάζει σε όλα τα μεγάλα κλαμπ στην Ελλάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στράικερ από La Liga για Ολυμπιακό - Ανακάλυψη Κορμπεράν - "Ψηλός, γρήγορος, με πετάγματα" (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags