Facebook Pixel Βασίλης Τσιάρτας: "Bόμβες" από Τσιάρτα! Ατάκες... φωτιά για Μελισσανίδη, Ντέμη και Original (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-22 23:41:00

"Bόμβες" από Τσιάρτα! Ατάκες... φωτιά για Μελισσανίδη, Ντέμη και Original (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Bόμβες" από Τσιάρτα! Ατάκες... φωτιά για Μελισσανίδη, Ντέμη και Original (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μίλησε στους Betareades αναφορικά με την καριέρα του και όχι μόνο και... ξεσπάθωσε κατά πάντων.

Βασίλης Τσιάρτας: Για όλους και για όλα μίλησε ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής της Ένωσης, σε συνέντευξη που έδωσε στους Betarades και το πρώτο μέρος ανέβηκε σήμερα στο YouTube, με την κουβέντα που έγινε να σηκώνει... θύελλα.

Στο πρώτο μέρος της συνέντευξής ο Βασίλης Τσιάρτας μιλά για τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τον Ντέμη Νικολαΐδη, την Original 21, τον κόσμο της Ένωσης, τις δηλώσεις του που έχουν φέρει αντιδράσεις στο παρελθόν, αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά, ορισμένα από τα πιο χαρακτηριστικά αποσπάσματα όσων είπε ο Ναουσαίος παλαίμαχος διεθνής άσος:

  • «Πέρσι ήταν να πάω στην Εθνική Νέων και μέσω του συνεργάτη του Μελισσανίδη, του Γιάννη Παπαδόπουλου. Ο οποίος όπως ξέρουν όλοι κινεί τα νήματα στην Ομοσπονδία».
  • «Με απέφυγε ο Μπαλτάκος. Αλλά δεν μου κάνει εντύπωση. Μπροστινός είναι και αυτός. Τον έβαλαν εκεί πέρα αυτοί που θέλουν να ελέγχουν την ΕΠΟ με τον τρόπο τον δικό τους. Το ξέρουν και οι πέτρες αυτό».
  • «Σαφέστατη οδηγία της UEFA πως για να είναι κάποιος στην Εθνική θα πρέπει να έχει ή δίπλωμα τεχνικού διευθυντή ή UEFA PRO. Ο κύριος Κωνσταντινίδης, τεχνικός διευθυντής στην Εθνική, δεν έχει τίποτα από τα δύο. Και συνεχίζει στην Εθνική. Και όταν μπήκε ο κύριος Κωνσταντινίδης στην ΕΠΟ, δούλευε και ως μάνατζερ με γραφείο και στην Ελλάδα και στη Γερμανία».
  • «Όλοι αυτοί στην ΕΠΟ είναι γλάστρες και μπροστινοί. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο»

Παρακολουθείστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags