Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δύο Έλληνες από την 11αδα της Εθνικής για Ολυμπιακό - Επένδυση εκατομμυρίων - Σπάνε συμβόλαια
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-23 10:00:00

Δύο Έλληνες από την 11αδα της Εθνικής για Ολυμπιακό - Επένδυση εκατομμυρίων - Σπάνε συμβόλαια!

του Παναγιώτη Νικολάου
Δύο Έλληνες από την 11αδα της Εθνικής για Ολυμπιακό - Επένδυση εκατομμυρίων - Σπάνε συμβόλαια!

Θέλουν να τους φέρουν άμεσα και να τους δώσουν φανέλα βασικού! Ποιοι είναι οι διεθνείς που βρίσκονται πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα των Πειραιωτών και γιατί μπορεί το φετινό καλοκαίρι να αλλάξει την καριέρα τους. Αν έρθουν στο Λιμάνι, θα πάρουν άμεσα χρόνο στη αρχική ενδεκάδα.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να αποκτήσει κεντρικό αμυντικό  και σέντερ φορ, με δύο Έλληνες διεθνείς να έχουν κάνει την εμφάνισή τους στην "ερυθρόλευκη" επικαιρότητα.

Ο Παντελής Χατζηδιάκος είναι ένας παίκτης που αρέσει στους πρωταθλητές Ελλάδας, αν και η περίπτωσή του θεωρείται δύσκολη, αφού είναι βασικός στην Άλκμααρ.

Το όνομα του Χατζηδιάκου είχε "παίξει" πολύ στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μετά τη φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Άλκμααρ στο Φάληρο (9/7), όταν ο Πέδρο Μαρτίνς συνομίλησε για αρκετή ώρα με τον Έλληνα αμυντικό. Πράγματι, ο Χατζηδιάκος άρεσε στον πρώην τεχνικό των Πειραιωτών, ο οποίος μπορεί να αποτελεί παρελθόν αλλά αυτό δεν έχει αλλάξει σε κάτι την εκτίμηση που τρέφουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού για τον Έλληνα άσο.

Στην Ολλανδία έχει γίνει αρκετός λόγος για το φημολογούμενο ενδιαφέρον των Ερυθρολεύκων, όμως δεν ευσταθούν τα δημοσιεύματα περί επίσημης πρότασης. Ο Χατζηδιάκος βρίσκεται όντως στα "ραντάρ" του Ολυμπιακού, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τίποτα άλλο πέραν των... ματιών που ρίχνουν οι Πειραιώτες στον παίκτη. Στην Άλκμααρ δεν δείχνουν διάθεση να αποχωριστούν τον βασικό κεντρικό τους αμυντικός, αλλά πηγές υποστηρίζουν ότι μια πρόταση κοντά στα 2.500.000 ευρώ θα έβαζε τους Ολλανδούς σε σκέψεις.

Στους πρωταθλητές Ελλάδας δεν περνά αδιάφορος και ένας ακόμα Έλληνας άσος, που αγωνίζεται στο ολλανδικό πρωτάθλημα. Ο λόγος για τον Τάσο Δουβίκα, που ετοιμάζεται για τη δεύτερη σεζόν του με τη φανέλα της Ουτρέχτης.

Από την περίοδο που αγωνιζόταν στον Βόλο το όνομα του Δουβίκα είχε συνδεθεί με όλους τους "μεγάλους" του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά ο νεαρός επιθετικός επέλεξε να πάρει τον δρόμο για το εξωτερικό αντί να παραμείνει στη Super League.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι πρότινος η πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν ήταν θετική στην προοπτική του Ολυμπιακού, μιας και οι Ερυθρόλευκοι εμφανίζονταν γεμάτοι στην επιθετική γραμμή, συνεπώς δεν υα υπήρχε χώρος για τον Δουβίκα.

Ωστόσο, η αποχώρηση του Τικίνιο άλλαξε τα δεδομένα και στην πιάτσα των ατζέντηδων συζητιέται ότι ο Δουβίκας αρέσει στους Πειραιώτες. Άλλωστε, πλέον στην επίθεση της ομάδας έχει μείνει μόνο ο Ελ Αραμπί ως βασικός και ο Αχμέντ Χασάν ως αναπληρωματικός χωρίς όμως να υπολογίζεται για παραπάνω και για αυτό αναζητείται ο παρτενέρ του Μαροκινού!
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο ραντεβού με Φορτούνη - Αυτή είναι η πρόταση Κορμπεράν - Τρελά χρήματα για τον Έλληνα άσο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags