Facebook Pixel Άρης: Αυτά είναι τα δεδομένα για Άρη και Φαν Βέερτ - Θα κάνει την υπέρβαση ο Καρυπίδης;
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-23 16:30:00

Αυτά είναι τα δεδομένα για Άρη και Φαν Βέερτ - Θα κάνει την υπέρβαση ο Καρυπίδης;

Sportdog Team
Αυτά είναι τα δεδομένα για Άρη και Φαν Βέερτ - Θα κάνει την υπέρβαση ο Καρυπίδης;

Αυτό το φλερτ έχει παρελθόν καθώς ο Αρης είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αγορά του Τόμας Φαν Βέερτ στα τελειώματα της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη αλλά οι υπερβολικές απαιτήσεις του Βόλου (σ. σ. έτσι είχαν χαρακτηριστεί από τους «κίτρινους») δεν είχαν οδηγήσει σε συμφωνία…

 

Ο Αρης φέρεται να εξετάζει εκ νέου τα δεδομένα της περίπτωσης του Τόμας Φαν Βέερτ καθώς αναζητεί έναν ακόμη επιθετικό για να ολοκληρώσει το μεταγραφικό πλάνο του. Κατά τις ίδιες πηγές οι «κίτρινοι» κατάθεσαν πρόταση στον Βόλο για την αγορά των δικαιωμάτων του παίκτη προσφέροντας ποσό το οποίο δεν απέχει σημαντικά από αυτό που είχαν προτείνει στα τέλη του περασμένου Γενάρη, όταν σε μια κίνηση (ίσως και απελπισίας) λόγω του σφοδρού επιθετικού προβλήματος, είχαν καταθέσει πρόταση στον Βόλο. Τότε ο Αχιλλέας Μπέος (φέρεται να) ζήτησε υπερδιπλάσιο ποσό και η συνομιλία του με τον Θόδωρο Καρυπίδη δεν ξεπέρασε τα 60-70 καθώς διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε λόγος συνέχισής της από τη στιγμή που διαπιστώθηκε χαώδης οικονομική απόσταση.

Στο σήμερα, η περίπτωση του 32χρονου επιθετικού είναι και πάλι σ’ αυτές που έχουν κατά νου οι Θεσσαλονικείς. Καμία από τις δύο πλευρές δεν επιβεβαίωσαν χθες ότι άνοιξε ένας νέος κύκλος διαπραγματεύσεων και μάλιστα από τον Βόλο σημειώθηκε μεταξύ άλλων ότι δεν υπάρχει η πρόθεση παραχώρησης παίκτη σ’ αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Ενδεχομένως να είναι αλήθεια, ίσως και πάλι να αποτελεί κίνηση τακτικής καθώς στο ενδεχόμενο μη επέκτασης του συμβολαίου του παίκτη, οι Θεσσαλοί θα κινδυνεύσουν να τον χάσουν δίχως να εξασφαλίσουν οικονομικά οφέλη. 

Για την ακρίβεια, το συμβόλαιο του Φαν Βέερτ λήγει τον Μάιο του 2023 πράγμα που σημαίνει ότι στο ενδεχόμενο που έρθει ο Γενάρης θα αποκτήσει το δικαίωμα συζητήσεων έως και προφορικής συμφωνίας με άλλη ομάδα. Αυτό το στοιχείο ενδεχομένως να έχει την αξία του ως προς το timing του ενδιαφέροντος που φέρεται να εκδήλωσε ο Αρης, ίσως πάλι αλλάξει τη στάση του Βόλου ως προς το ποσό απαίτησης. Το σίγουρο είναι ότι ο Φαν Βέερτ είναι από τους παίκτες που σκέφτεται σοβαρά ο Αρης δεδομένου του ότι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του περσινού Πρωταθλήματος και φέτος ξεκίνησε «ζεστός» σκοράροντας στην πρεμιέρα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags