Facebook Pixel Τάσος Μπακασέτας: "Χοντρό" ζήτημα με τον τραυματισμό του Μπασέτα - Στον... αέρα η συμμετοχή του με την Εθνική
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-23 18:44:00

"Χοντρό" ζήτημα με τον τραυματισμό του Μπασέτα - Στον... αέρα η συμμετοχή του με την Εθνική

Sportdog Team
"Χοντρό" ζήτημα με τον τραυματισμό του Μπασέτα - Στον... αέρα η συμμετοχή του με την Εθνική

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Τραμπζουνσπόρ με την Ανατάλιασπορ, ενώ μετά από νέες εξετάσεις όπου υποβλήθηκε φάνηκε ότι είναι πιο σοβαρός.

Τάσος Μπακασέτας: Από νέες εξετάσεις πέρασε ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας μετά τον τραυματισμό του από την αναμέτρηση της Τραμπζουνσπόρ με την Αντάλιασπορ και απ’ ότι φαίνεται ο τραυματισμός του είναι λίγο πιο σοβαρός από την αρχική εκτίμηση, μιας και μπορεί αρχικά να υπολογιζόταν να μείνει εκτός για 10 ημέρες, όμως με τα νέα δεδομένα η επιστροφή του υπολογίζεται πως θα γίνει στις 18 Σεπτεμβρίου.

Ο τραυματισμός που υπέστη ο Τάσος Μπακασέτας δημιουργεί πρόβλημα στην Τραμπζονσπορ  αθώς την Τετάρτη (24/8) έχει να δώσει τη μάχη για την είσοδο στους ομίλους του Champions League, στην ρεβάνς απέναντι στην Κοπεγχάγη , ενώ πλέον άνει αμφίβολη και την συμμετοχή του στους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας με Κύπρο και Βόρειο Ιρλανδία, για το Nations League που είναι προγραμματισμένοι για 24 και 27 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags