Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Απαντάει ο Αλαφούζος για Αλεξανδρόπουλο - Σκάει διπλή μεταγραφή - Βρέθηκε ο αντικατάστασης!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-24 09:07:00

"Απαντάει" ο Αλαφούζος για Αλεξανδρόπουλο - Σκάει διπλή μεταγραφή - Βρέθηκε ο αντικατάστασης!

"Απαντάει" ο Αλαφούζος για Αλεξανδρόπουλο - Σκάει διπλή μεταγραφή - Βρέθηκε ο αντικατάστασης!

Οι Πράσινοι ρίχνουν χρήματα στην αγορά και ανεβαίνουν επίπεδο. Η επικείμενη πώληση του νεαρού άσου ανεβάζει κι άλλο το μπάτζετ του Τριφυλλιού και φέρνει στη Λεωφόρο δύο ακόμα χαφ, που έχει ζητήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός τη φετινή χρονιά έχει δείξει πως δεν σκοπεύει να είναι απλά μια ομάδα που θα κάνει πορεία... Ευρώπης στο πρωτάθλημα, αλλά μια ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια.

Για αυτό και έχουν αποκτηθεί και παίκτες τύπου Μπερνάρ, Σπόραρ και Βέρμπιτς. Για αυτό οι πράσινοι είχαν πει αρχικά όχι σε μια πρόταση χαμηλή για τον Βέλεθ και αντίστοιχα για τον Αλεξανδρόπουλο. Πλέον ο Παναθηναϊκός θα είναι μια ομάδα που θα παίρνει ποιοτικούς παίκτες από το πάνω ράφι και που θα χάνει βασικά του εργαλεία σε τιμές υπεραξίας και όχι ξεπουλήματος!

Μάλιστα, η διαφαινόμενη πώληση του Αλεξανδρόπουλου ήδη έχει βάλει στην πρίζα τους πράσινους, μιας και εδώ και μέρες φαινόταν ότι η Σπόρτινγκ δεν ενδιαφέρεται απλά για τον Έλληνα χαφ, αλλά τον θέλει διακαώς στο ρόστερ της. Ως αποτέλεσμα έχει γίνει προεργασία και δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί άμεσα ο αντικαταστάτης του.
Κάτι που σημαίνει ότι οι Κυπελλούχοι Ελλάδος πάνε για δύο χαφ! Ούτως ή άλλως η πώληση του Αλεξανδρόπουλου θα ενισχύσει τα πράσινα ταμεία και μένει να δούμε τι ποσό θα διατεθεί ξανά στη μεταγραφική αγορά.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σωστή η πώληση Αλεξανδρόπουλου σε αυτή την τιμή - Μόνο ο… Σισέ από πάνω - Έρχονται μεταγραφές! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags