Facebook Pixel Ολυμπιακός: Η Αποκάλυψη για τον επιθετικό από τη Μπαρτσελόνα
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-24 22:32:00

Αποκάλυψη... βόμβα! Eπιθετικό από Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός - Επιλογή Κορμπεράν (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αποκάλυψη... βόμβα! Eπιθετικό από Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός - Επιλογή Κορμπεράν (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Ερυθρόλευκοι είναι στην αναζήτηση φορ, με τον Κορεάτη να είναι ο εκλεκτός, τελικά, και να μετράει... ανάποδα στο να πιάσει Λιμάνι όμως οι πρωταθλητές τσέκαραν την περίπτωση και παίκτη των Μπλουγκράνα.

Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ: Ο Ολυμπιακός έχει βρει στο πρόσωπο του Ουί Τζό Χουάνγκ τον επιθετικό που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά τη φετινή σεζόν, όμως πριν ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον Κορεάτη ακόμα ένας παίκτης και μάλιστα από τη Μπαρτσελόνα ήταν στη λίστα.

Όπως αποκάλυψε ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Διονύσης Βερβελές, στην διαδικτυακή εκπομπή του στο You Tube οι Ερυθρόλευκοι ασχολήθηκαν έντονα με την περίπτωση του 31 ετών Δανού επιθετικού της Μπαρτσελόνα και μάλιστα ήταν πρόταση του Κάρλος Κορμπεράν.

O Μάρτιν Μπρεϊθουέιτ είναι παίκτης των Καταλανών από το 2020, με τους Μπλαουγκράνα να δίνουν 18 εκατομμύρια στην Λεγκανιές για να τον αποκτήσουν και μετράει 57 συμμετοχές με 10 τέρματα, ενώ είναι 60 φορές διεθνής με την εθνική Δανίας έχοντας σκοράρει 10 φορές, όμως μετά από συσκέψεις μεταξύ των αρμόδιων στον Ολυμπιακό αποφασίστηκε να προχωρήσει η υπόθεση του Χουάνγκ.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό επιστρέφει ο Φορτούνης - Δεν το περίμεναν ούτε στο Λιμάνι - "Όχι" σε πολλά εκατομμύρια!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags