Facebook Pixel Champions League: Στα... αστέρια με Τσόλακ η Ρέιντζερς - Πρόκριση για Ζέκα, συγκλονιστικός ο Μπακασέτας (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-25 00:11:00

Στα... αστέρια με Τσόλακ η Ρέιντζερς - Πρόκριση για Ζέκα, συγκλονιστικός ο Μπακασέτας (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Στα... αστέρια με Τσόλακ η Ρέιντζερς - Πρόκριση για Ζέκα, συγκλονιστικός ο Μπακασέτας (ΒΙΝΤΕΟ)

Με γκολ του πρώην επιθετικού του ΠΑΟΚ οι Τζερς κατάφεραν και πήραν τη νίκη με 0-1 στην έδρα της Ρείντζερς και προκρίθηκαν στους ομίλους της διοργάνωσης, την ίδια στιγμή που η Κοπεγχάγη παίρνοντας το 0-0 στην έδρα της Τράμπζονσπορ έκλεισε και αυτή θέση στην κλήρωση.

Champions League: Τεράστια βραδιά για τους φίλους της Ρέιντζερς μιας και με σκόρερ τον Αντόνιο Τσόλακ κατάφερε και άλωσε την έδρα της Αϊντχόφεν και σε συνδυασμό με το 2-2 του πρώτου αγώνα της Γλασκόβης πήραν την πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης, μετά από αρκετά χρόνια.

Την ίδια στιγμή στην Τραπεζούντα, παρά την πίεση των παικτών της Τράμπζονσπορ, η Κοπεγχάγη, του Ζέκα κράτησε το 0-0 και κέρασε... φαρμάκι τους Σιώπη, Μπακασέτα, που παρά το γεγονός του τραυματισμού του αγωνίστηκε και προκρίθηκε έχοντας παρακαταθήκη το 2-1 του πρώτου παιχνιδιού στην πρωτεύουσα της Δανίας.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές από τους αγώνες του Champions League

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags