Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος: Κίνηση-ματ Αλαφούζου με Αλεξανδρόπουλο - Βγάζει το μπάτζετ μίας χρονιάς - Τεράστια συμφωνία!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-25 12:27:00

Κίνηση-ματ Αλαφούζου με Αλεξανδρόπουλο - Βγάζει το μπάτζετ μίας χρονιάς - Τεράστια συμφωνία!

του Νίκου Στεργίου
Κίνηση-ματ Αλαφούζου με Αλεξανδρόπουλο - Βγάζει το μπάτζετ μίας χρονιάς - Τεράστια συμφωνία!

Πώς οι Πράσινοι "κλειδώνουν" ένα από τα μεγαλύτερα deals που έχουν γίνει στην Ελλάδα. Ο όρος που αλλάζει τα πάντα και τα πολλά χρήματα...

Παναθηναϊκός - Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος: Με το 1,5 πόδι στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας φαίνεται ότι βρίσκεται ο Έλληνας άσος, καθώς είναι σαφές ότι υπάρχει αρχική συμφωνία ανάμεσα στις ομάδες για την παραχώρηση του παίκτη.

Τι λείπει για να γίνει το μισό βήμα που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή; Το κυρίαρχο ρεπορτάζ αναφέρει ότι υπάρχει μια διαφορά ύψους 500.000 ευρώ, που προφανώς είναι ικανή για να χαλάσει τη μεταγραφή. Από την άλλη πλευρά, όμως, δεν είναι τόσο σημαντικό το ποσό για να μην βρεθεί μια λύση.

Το ρεπορτάζ τού sportdog αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός έχει άλλη απαίτηση από την Σπόρτινγκ που "κολλάει" τη μεταγραφή, καθώς ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος είναι ένα παιδί με μέλλον μπροστά του. Τι είναι αυτό που ζητούν οι Πράσινοι; Ποσοστό μεταπώλησης ύψους 25%!

Ο Σωτήρης είναι παιδί με προοπτικές, που αν δουλευτεί σωστά στη Σπόρτινγκ (οι Πορτογάλοι είναι μανούλα στο να "διορθώνουν" τις ατέλειες σε νεαρούς και εξελίξιμους παίκτες) προφανώς και μπορεί σε δύο-τρία χρόνια να "χτυπήσει" μεγαλύτερη μεταγραφή. Για αυτό, άλλωστε, θέλουν να υπογράψουν μαζί του και τα Λιοντάρια.

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν είναι θετικοί σε τόσο υψηλό ποσοστό μεταπώλησης, καθώς αν η τιμή του τώρα βρίσκεται γύρω στα 4 εκατ. ευρώ, μετά από 2-3 πετυχημένες σεζόν στην Σπόρτινγκ μπορεί να έχει φτάσει 3 και 4 φορές πάνω...


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Απαντάει" ο Αλαφούζος για Αλεξανδρόπουλο - Σκάει διπλή μεταγραφή - Βρέθηκε ο αντικατάστασης! 


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags