Facebook Pixel Άρης: "Γκάζια" σε παίκτης του Άρη από άνθρωπο της ΠΑΕ - "Στόχος το Κύπελλο και η δεύτερη θέση"
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-26 04:23:00

"Γκάζια" σε παίκτης του Άρη από άνθρωπο της ΠΑΕ - "Στόχος το Κύπελλο και η δεύτερη θέση"

Sportdog Team
"Γκάζια" σε παίκτης του Άρη από άνθρωπο της ΠΑΕ - "Στόχος το Κύπελλο και η δεύτερη θέση"

Στην πρωινή προπόνηση του Άρη, στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, βρέθηκε σήμερα (Πέμπτη 25/8) ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Αγησίλαος Τουμαζάτος.

Άρης: Στην πρωινή προπόνηση του Άρη, στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, βρέθηκε σήμερα (Πέμπτη 25/8) ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Αγησίλαος Τουμαζάτος. Στην ομιλία του, ο Τουμαζάτος θέλησε αφενός να ανυψώσει το ηθικό των παικτών ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεων εντός συνόρων, αφετέρου να ανεβάσει και ψηλά των πήχη των προσδοκιών, όπως άλλωστε είχε κάνει προ ημερών και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο γενικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων»: «Η ομάδα φέτος έχει υψηλές βλέψεις. Ο πρόεδρος έχει κάνει μια μεγάλη επένδυση κι έφερε πολύ καλούς παίκτες που μπορούν να υλοποιήσουν το όραμα που έχει ο ίδιος και ο κόσμος. Είστε όλοι παίκτες υψηλού επιπέδου και μπορείτε να υλοποιήστε το πρότζεκτ. Δεν σας λείπει τίποτα. Στόχος μας είναι ο Άρης να διεκδικήσει και τους δύο στόχους στην Ελλάδα. Ειδικότερα δε για το πρωτάθλημα, η δεύτερη θέση είναι το μίνιμουμ. Ζητάμε να δώσετε τα πάντα, να δουλέψετε σκληρά με επαγγελματισμό και να δικαιώσετε τις προσδοκίες όλων. Υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις. Μπορείτε και πρέπει να πετύχετε φέτος τους στόχους που θέσαμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags