Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κάρλος Κορμπεράν: Μεταγραφή έκπληξη στο Λιμάνι - Αυτόν ζήτησε ο Κορμπεράν - "Χουνέρι" στον... ήρωα του καλοκαιριού
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-26 15:37:00

Μεταγραφή έκπληξη στο Λιμάνι - Αυτόν ζήτησε ο Κορμπεράν - "Χουνέρι" στον... ήρωα του καλοκαιριού!

του Παναγιώτη Νικολάου
Μεταγραφή έκπληξη στο Λιμάνι - Αυτόν ζήτησε ο Κορμπεράν - "Χουνέρι" στον... ήρωα του καλοκαιριού!

Συμφώνησε με Μαρτίνς ο Ισπανός... τρέχει η διοίκηση να τον φέρει! Ο Ισπανός κόουτς μετά την πρόκριση προχωράει στον δικό του σχεδιασμό στην ομάδα, καθώς χρειάζονται σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ. Ποια είναι η προσθήκη που ζήτησε και θα προκαλέσει αίσθηση;

Τα ευρωπαϊκά προκριματικά μένουν πίσω για τον Ολυμπιακό, καθώς η είσοδος στους ομίλους τού Europa League και η κλήρωση που έφερε τους νέους αντιπάλους στον δρόμο του συλλόγου, δημιουργεί νέα δεδομένα για την ομάδα.

Προφανώς η παρουσία του Κάρλος Κορμπεράν ως νέου προπονητή, που σε μεγάλο βαθμό καλείται να διαχειριστεί τον σχεδιασμό του Πέδρο Μαρτίνς, σημαίνει ότι χρειάζεται χρόνος στην ομάδα για να αφομοιώσει τις νέες ιδέες που υπάρχουν, ωστόσο το πρόγραμμα… τρέχει λόγω Μουντιάλ και εκτός από το πρωτάθλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη, σε 14 ημέρες (8/9) ξεκινάει και το Europa.

Παρόλα αυτά υπάρχουν και μεταγραφικές κινήσεις που μπορούν/πρέπει να γίνουν, ώστε να έρθει το ρόστερ πιο κοντά στα θέλω του Κορμπεράν, καθώς είναι ξεκάθαρο ότι έχει συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό του ο Ισπανός τεχνικός.

Ένα από αυτά, για παράδειγμα, είναι η τριάδα στην άμυνα (κι ας μην έπαιξε έτσι στη ρεβάνς με τον Απόλλωνα), που από τη μία επιβάλλει να έρθει ένας ακόμα στόπερ (ο Ρέτσος θα υπογράψει για τρία χρόνια στον Ολυμπιακό μετά το Βερόνα-Αταλάντα), ενώ από την άλλη μπορεί να αξιοποιήσει παίκτες που μέχρι τώρα δεν υπολογιζόταν (ο Κούτρης ίσως είναι καλύτερος για τη θέση του μπακ-χαφ από τον Ρέαμπτσιουκ).

Υπάρχει, όμως, μια θέση που ο Κορμπεράν φαίνεται ότι συμφωνεί στην ενίσχυσή της με τον Πέδρο Μαρτίνς, παρότι σε πρώτη φάση δείχνει να είναι πλήρης! Ποια είναι αυτή; Του τερματοφύλακα!

Ο Βατσλίκ είναι αμετακίνητος κάτω από τα γκολπόστ, αλλά φαίνεται ότι και ο προπονητής έχει ζητήσει να έρθει μέχρι το τέλος των μεταγραφών ένας ακόμα τερματοφύλακας για να είναι περισσότερο ήρεμος αν προκύψει πρόβλημα.

Ο Κρίστινσον φαίνεται ότι απορρυθμίζεται από την αγωνιστική απραξία, με αποτέλεσμα όταν υπάρχει η ανάγκη να δώσει το παρών να μην είναι σε απόλυτη ετοιμότητα. Ο Τζολάκης, από την άλλη, είναι νεαρός, έχει αγώνες και με τη β΄ ομάδα, άρα σε έναν σύλλογο με τις υποχρεώσεις που έχει ο Ολυμπιακός δεν είναι εύκολο να προχωρήσει η ομάδα χωρίς έναν ακόμα αξιόλογο τερματοφύλακα.

Ο Κορμπεράν το θέλει, μένει να φανεί αν μέσα στις επόμενες ημέρες θα έρθει και τερματοφύλακας στο Λιμάνι. Γιατί, προφανώς, υπάρχουν θέσεις με μεγαλύτερη προτεραιότητα και ανάγκη να έρθουν παίκτες και, άρα, εκεί θα στραφεί περισσότερο η προσοχή των ανθρώπων του συλλόγου.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Αυτή είναι η πρόταση για Φορτούνη - Μόνο έτσι θα παίξει στον Ολυμπιακό - Νο1 στόχος ο Μανωλάς!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags