Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης: Εξτρέμ, φορ, στόπερ και... Πασχαλάκης στο Λιμάνι - "Τινάζει την μπάνκα" ο Μαρινάκης με κορυφαίο όνομα
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-27 10:00:00

Εξτρέμ, φορ, στόπερ και... Πασχαλάκης στο Λιμάνι - "Τινάζει μπάνκα" ο Μαρινάκης με κορυφαίο όνομα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Εξτρέμ, φορ, στόπερ και... Πασχαλάκης στο Λιμάνι - "Τινάζει μπάνκα" ο Μαρινάκης με κορυφαίο όνομα!

"Βουίζει" η πιάτσα για τον Έλληνα κίπερ και μία σπουδαία μεταγραφή! Στο Λιμάνι προχωρούν σε αναβάθμιση του ρόστερ και τα επόμενα 24ωρα θα είναι κρίσιμα. Ποιοι θα έρθουν και σε ποιες θέσεις, οι πληροφορίες για τον πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ και οι φήμες για μία τεράστια κίνηση...

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την Πέμπτη το βράδυ την είσοδό του στους Ομίλους του Europa League και τώρα θα ασχοληθούν εντατικά με τις προσθαφαιρέσεις που έχουν αποφασίσει να γίνουν στο ρόστερ.

Οι άνθρωποι των Πειραιωτών έχουν καταλάβει ότι το φετινό καλοκαίρι δεν έχει πάει όπως αρχικά περίμεναν, με τα λάθη για τις αστοχίες στο μεταγραφικό κομμάτι να πιστώνονται κυρίως στον Πέδρο Μαρτίνς, και πλέον… τρέχουν, μιας και πιέζει ο χρόνος, ώστε να βρεθούν οι κατάλληλες προσθήκες για να «κλείσει» το ρόστερ ενόψει της δύσκολης αγωνιστικής σεζόν. Μάλιστα οι πληροφορίες που έρχονται από ανθρώπους των πρωταθλητών αναφέρουν ότι οι τελευταίες ημέρες του Αυγούστου θα έχουν εκπλήξεις και θα γίνουν κινήσεις που θα προκαλέσουν αίσθηση.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να προχωρήσουν όχι σε μια, αλλά σε αρκετές κινήσεις, μέχρι το τέλος του μήνα. Βασική προτεραιότητα δεν είναι άλλη από την απόκτηση εξτρέμ, παίκτη που θέλουν αρκετό καιρό τώρα. Παράλληλα θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί τερματοφύλακας και για ακόμα μια φορά το όνομα του Αλέξανδρου Πασχαλάκη είναι και πάλι στο προσκήνιο. Ο Έλληνας τερματοφύλακας έχει κάνει σαφές ότι δεν θέλει να συνεχίσει στην Αραβία, όπου έχει και προτάσεις, και μάλιστα προπονείται τον τελευταίο καιρό με τους Τάσο Δώνη και Έργκους Κάτσε. Όσο, λοιπόν, ο πρώην γκολκίπερ του ΠΑΟΚ είναι ελεύθερος, τόσο θα παίζει το όνομά του για τους Πειραιώτες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται μια κίνηση που αν ολοκληρωθεί μόνο θετικά μπορεί να φέρει στους πρωταθλητές, καθώς όχι μόνο δυναμώνει το ελληνικό στοιχείο και βάζει στο ρόστερ του έναν τερματοφύλακα που ξέρουν όλοι στην ομάδα τι μπορεί να δώσει, αλλά παράλληλα θα φέρει και ανταγωνισμό στον Βατσλίκ για την θέση του βασικού.

Η επόμενη κίνηση που φαίνεται να γίνει στους Πειραιώτες είναι στην θέση του φορ. Πλέον θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι ο Αχμέντ Χασάν πρόκειται να αποχωρήσει από τους Ερυθρόλευκους. Ο Αιγύπτιος και στις φετινές παρουσίες του στον αγωνιστικό χώρο έχει δείξει μαχητικός και ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που κάνει πολλές δουλειές κατά τη διάρκεια του αγώνα, όμως η μη σταθερή απόδοσή του στο σκοράρισμα προβληματίζει και για αυτόν τον λόγο είναι στην πόρτα της εξόδου. Το κενό του Χασάν πρόκειται να καλύψει ο Ουί Τζο Χουάνγκ που ήρθε σαν δανεικός στον Πειραιά. Μάλιστα οι αναφορές για τον Κορεάτη κάνουν λόγο για έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού, ενώ μπορεί να δώσει και λύσεις στα φτερά κάτι που σίγουρα θα λύσει τα χέρια του Κορμπεράν. Πάντως όπως βγαίνει μέσα από ανθρώπους της ομάδας ο δεύτερος Χουάνγκ δεν θα είναι η μοναδική προσθήκη στην επίθεση των Ερυθρόλευκων, μιας και ο Ισπανός τεχνικός θέλει να αποκτήσει ακόμα έναν ποδοσφαιριστή σε αυτή τη θέση.

Παράλληλα όπως έχει γίνει γνωστό τις τελευταίες ημέρες οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται πολύ για την απόκτηση του Παναγιώτη Ρέτσου και φαίνεται ότι είναι θέμα… ωρών η επιστροφή στο Λιμάνι. Ο 24χρονος μπορεί να μην κατάφερε να βρήκε την… Ιθάκη του ούτε στην Βερόνα, που αγωνίζεται από τον Γενάρη, όμως σίγουρα θα μπορεί να βοηθήσει πολύ την άμυνα των Ερυθρόλευκων και είναι σίγουρο ότι έρχεται… διψασμένος για να κλείσει… στόματα. Μάλιστα οι πρωταθλητές έχουν τα μάτια τους… ανοιχτά στην αγορά για ακόμα ένα στόπερ, μιας και ακούγεται πολύ έντονα ότι ετοιμάζεται να… σκάσει μια πολύ ηχηρή αποχώρηση από την ομάδα (διαβάστε όσα μετέφερε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ ο Ευάγγελος Μίχος στο Sportdog.gr).

Όσον αφορά τον επιτελικό μέσο που αναζητούν στον Ολυμπιακό είναι ειλημμένη η απόφαση να αποκτηθεί παίκτης από το… πάνω ράφι. Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες ακούγεται έντονα ότι οι πρωταθλητές μιλάνε με παίκτη πολύ μεγάλου βεληνεκούς που αν τελικά αποκτηθεί θα κάνει… ντόρο όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλη την Ευρώπη (σ.σ. πρόσφατα το Sportdog.gr σας μετέφερε τον… ντόρο που δημιουργήθηκε για τον Χάμες Ροντρίγκες μετά από μία ατάκα του Αντώνη Καρπετόπουλου). Το σίγουρο είναι ότι οι συζητήσεις συνεχίζονται και στον Ολυμπιακό πιστεύουν ότι πρόκειται να γίνει το deal που θα ταράξει τα… νερά.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κάρλος παρέλαβε παίκτες που είχαν "καεί" - Στόπερ ηγέτη και εξτρέμ - Δεν… βγαίνει με Κούντε-Εμβιλά

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags