Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς: "Μέχρι πρώτος στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός - Δεν βγαίνει σε Ελ Αραμπί - Ευκαιρίες σε Φορτούνη"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-27 15:00:00

"Τζόλε": "Μέχρι πρώτος στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός - Δεν βγαίνει σε Ελ Αραμπί - Ευκαιρίες σε Φορτούνη"!

του Γιώργου Κτενά
"Τζόλε": "Μέχρι πρώτος στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός - Δεν βγαίνει σε Ελ Αραμπί - Ευκαιρίες σε Φορτούνη"!

Τζόρτζεβιτς στο Sportdog για Κορμπεράν, Χουάνγκ και Βαλμπουενά! Ο... Θρύλος των Πειραιωτών σε αποκλεισιτκή συνέντευξη σχολιάζει την πρόκριση απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού, την κλήρωση, αλλά και τις αλλαγές που έχουν γίνει το φετινό καλοκαίρι στο ρόστερ και φυσικά την επιστροφή του Κώστα!

O Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, που έχει συνδέσει το όνομά του με το χτίσιμο της αυτοκρατορίας του Ολυμπιακού, μίλησε στο sportdog για την πρόκριση των Ερυθρόλευκων στους ομίλους τού Europa League αλλά και για την κλήρωση τους.

Αναφέρθηκε στους παίκτες που ξεχώρισαν στη ρεβάνς με τον Απόλλωνα Λεμεσού, στο γεγονός ότι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχει μείνει μακριά από τα γκολ αλλά και στην επιστροφή τού Κώστα Φορτούνη στην ομάδα.

Ακόμα, μας μίλησε για τον Κάρλος Κορμπεράν και το πρώτο διάστημα της παρουσίας του στην ομάδα, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον Ματιέ Βαλμπουενά.

"Αυτό είναι το σημαντικό με Απόλλωνα - Ρουλέτα τα πέναλτι - Αξία ο Βατσλίκ"

"Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα ήταν γενικά δύσκολο, και οι δύο ομάδες ήταν προσεκτικές και αγχωμένες, ο Ολυμπιακός έμεινε και με 10 παίκτες, κάτι που το δυσκόλεψε στην παράταση. Αλλά το διαχειρίστηκε αρκετά καλά. Κάποιες ευκαιρίες παρουσιάστηκαν και θα μπορούσαν να είχαν τελειώσει καλύτερα, αλλά το σημαντικό, τώρα, είναι ότι πέρασε στους ομίλους τού Europa League", ανέφερε αρχικά ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού.

Πώς είδατε τη διαδικασία των πέναλτι;

"Τα πέναλτι ξέρουμε ότι είναι ρουλέτα, μεγάλο ρίσκο, αλλά ο Βάτσλικ είναι έμπειρος τερματοφύλακας και το ότι έκανε τρεις αποκρούσεις τα λέει όλα".

Δεν ήταν εντυπωσιακές οι τρεις αποκρούσεις;

"Όχι, δεν είναι για τέτοιας αξίας τερματοφύλακα. Έχει ψυχραιμία, ηρεμία, διαβάζει τις φάσεις. Και με τη Σλόβαν κάτι ανάλογο έγινε".

"Εξαιρετικός στο πρώτο ματς ο Χουάνγκ - Αυτό συμβαίνει με Αραμπί - Χρειάζεται χρόνο ο Κορμπεράν"

Ξεχωρίσατε κάποιον για την απόδοσή του; Στο παιχνίδι τής Κύπρου μιλούσαν όλοι για τον Χουάνγκ, στη ρεβάνς ήταν καλύτερα κλεισμένος.

"Ο Χουάνγκ στο πρώτο ματς ήταν εξαιρετικός, στη ρεβάνς ήταν όντως καλύτερα κλεισμένος. Δεν βρήκε χώρους που ίσως περίμενε και ο ίδιος ή και δεν δημιούργησε πολύ και ο ίδιος. Ο Απόλλωνας ήρθε καλύτερα διαβασμένος, με αποτέλεσμα να μην φανεί τόσο πολύ ο Χουάνγκ. Αλλά στη συνέχεια θα φανεί και η ποιότητά του και όλα, θα δώσει πολλές λύσεις. Ο Βαλμπουενά για άλλη μια φορά έδωσε εξαιρετικές λύσεις, παρόλη την ηλικία δείχνει ακόμα με πόση σοβαρότητα αντιμετωπίζει τα παιχνίδια - Ακόμα και τυχαια όταν η κάμερα δείχνει τον πάγκο".

Πώς σχολιάζετε το γεγονός ότι ο Ελ Αραμπί μένει μακριά από το γκολ;

"Δεν υπάρχει κακό φεγγάρι, δεν του βγαίνει τώρα οι φάσεις, είναι κλασικός γκολτζής, έχει δώσει πολλές χαρές και λύσεις στην ομάδα. Απλά δεν του βγαίνουν κάποιες φάσεις τώρα, ακόμα και στην Κύπρο, στο πρώτο ματς, οι ευκαιρίες ήταν πολύ εύκολες για εκείνον αλλά δεν του βγήκαν. Είναι μεγάλος γκολτζής και μπορεί τώρα να περνάει κάποια φάση".

Πώς βλέπετε τον Κορμπεράν στον πάγκο του Ολυμπιακού;

"Τον είχα δει δύο-τρεις φορές στην Αγγλία, αλλά τώρα εδώ δεν μπορώ να τον κρίνω σε 15 μέρες. Φαίνεται ότι έχει έρθει με όρεξη, του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά χρειάζεται χρόνο για να περάσει τη φιλοσοφία που θέλει".

"Σε μεγάλη εκτίμηση τον Φορτούνη - Ο,τι καλύτερο να επιστρέψει - Πρώτος στον όμιλο"

Πώς σχολιάζετε την επιστροφή Φορτούνη;

"Πάντα χρειάζεται ένας παίκτης σαν τον Φορτούνη, τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση. Δεν ξέρω αν έχουν γίνει κάποιες παρεξηγήσεις με τον Πέδρο Μαρτινς, δεν το ξέρω. Κατά την άποψή μου θα έπρεπε να είχε πάρει περισσότερες ευκαιρίες, έχει ποιότητα, μπορεί να δώσει λύσεις. Ο Κώστας έχει περάσει τα τελευταία χρόνια δύσκολα, με τραυματισμούς και με όσα τον πήγαν αρκετά πίσω. Αλλά δεν παύει να είναι παίκτης με μεγάλη ποιότητα που μπορεί να δώσει πολλές λύσεις. Νομίζω ο,τι το καλύτερο είναι να επιστρέψει".

Τέλος, πείτε μου δύο λόγια για την κλήρωση;

"Καλή είναι η κλήρωση για τον Ολυμπιακό, όλα εξαρτώνται από την ομάδα. Η Ναντ είναι μια ομάδα που χρειάζεται προσοχή, πάντα οι γαλλικές είναι σκληρες, είναι καλό το πρωτάθλημα, θέλει προσοχή. Αλλά είναι στο χέρι τού Ολυμπιακού ακόμα και για την πρώτη θέση στον όμιλο. Θεωρώ ότι ο χρόνος θα δουλέψει υπέρ της ομάδας για να γίνει καλύτερη".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξτρέμ, φορ, στόπερ και... Πασχαλάκης στο Λιμάνι - "Τινάζει μπάνκα" ο Μαρινάκης με κορυφαίο όνομα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags