Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αυτά είναι τα τελευταία δεδομένα για Φερνάντες και ΠΑΟΚ - Γιατί τον θέλει ο Λουτσέσκου
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-27 23:18:00

Αυτά είναι τα τελευταία δεδομένα για Φερνάντες και ΠΑΟΚ - Γιατί τον θέλει ο Λουτσέσκου

Sportdog Team
Αυτά είναι τα τελευταία δεδομένα για Φερνάντες και ΠΑΟΚ - Γιατί τον θέλει ο Λουτσέσκου

Αρκετά έχουν ειπωθεί και γραφτεί τις τελευταίες μέρες από σχετικούς και… άσχετους σχετικά με το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Πάολο Φερνάντες.

ΠΑΟΚ: Αρκετά έχουν ειπωθεί και γραφτεί τις τελευταίες μέρες από σχετικούς και… άσχετους σχετικά με το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Πάολο Φερνάντες. Αξίζει όμως να ξεκαθαρίζουμε κάποια πράγματα είτε κλείσει στον Δικέφαλο ο 24χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός, είτε όχι.

Σε πρώτη φάση είναι ξεκάθαρο ότι ο Λουτσέσκου θέλει έναν παίκτη με ποιότητα σε ντρίμπλα και σουτ, με καλή κάθετη πάσα και με ατομική ενέργεια. Ο προπονητης της ομάδας λοιπόν έχει πει ότι θέλει δεκάρι ή εξτρέμ, αλλά πάνω από όλα θέλει έναν παίκτη με τα τα παραπάνω στοιχεία.

Ο συγκεκριμένος παίκτης, είτε έρθει στον ΠΑΟΚ, είτε όχι… αυτά τα στοιχεία τα έχει. Είτε αρέσει σε κάποιους, είτε δεν αρέσει. Και ας μην κλείσει ποτέ στον ΠΑΟΚ. Βέβαια αν ο Πάολο Φερνάντες άνηκσε κάποια άλλα γραφεία μάνατζερ ή τον εκπροσωπούσαν άλλοι άνθρωποι ενδεχομένως να ήταν και ένας νέος… Ριγιάντ Μαχρέζ ή ένας νέος Μπερνάρντο Σίλβα. Συνεχίζουμε.

Πέραν του του λέει ο καθένας όμως, έχει ενδιαφέρον να δούμε και τι έχει πει ο ίδιος ο παίκτης.

Σε μια παλαιότερη του συνέντευξη στην Manchester Evening News, ο Φερνάντες έχει πει ότι στις ακαδημίες της Σίτι μεταμορφώθηκε από εξτρέμ σε επιτελικό μέσο.

«Όταν έφτασα στην Αγγλία -πριν μετακομίσω ως δανεικός στην ολλανδική Μπρέντα- έπαιζα στο δεξιό άκρο της επίθεσης παρόλο που είμαι αριστεροπόδαρος, σιγά σιγά οι προπονητές άρχισαν να με βάζουν περισσότερο στο “10” και τους ευχαριστώ για αυτό, βρήκα τη θέση μου, βελτιώνοντας επίσης το αμυντικό κομμάτι το οποίο μέχρι τότε δεν το είχα καθόλου στο παιχνίδι μου. Νιώθω καλά ως «δεκάρι», γιατί έρχομαι περισσότερες φορές σε επαφή με την μπάλα», είπε ο Φερνάντες.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags