Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Φούντωσαν" οι φήμες για ηχηρή μεταγραφή Ολυμπιακού - Μεγάλο όνομα από Μαρσέιγ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-27 21:12:00

"Φούντωσαν" οι φήμες για ηχηρή μεταγραφή Ολυμπιακού - Μεγάλο όνομα από Μαρσέιγ!

Sportdog Team
"Φούντωσαν" οι φήμες για ηχηρή μεταγραφή Ολυμπιακού - Μεγάλο όνομα από Μαρσέιγ!

Ακόμα ένα δημοσίευμα της Equipe ασχολείται με παίκτες που κοιτάζουν οι Ερυθρόλευκοι για την ενίσχυση του ρόστερ τους αναφέροντας ότι είναι στο στόχαστρο ποδοσφαιριστής των Μασσαλών.

Τζόρνταν Αμαβί: Τον Γάλλο αριστερό μπακ της Μαρσέιγ προσπαθεί να κλείσει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της Equipe, μιας και ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είναι εκτός πλάνων στην ομάδα του.

Ο Τζόρνταν Αμαβί είναι 28 ετών, έχοντας εικόνες τόσο από την Γαλλία όσο και την Αγγλία και σύμφωνα με την Equipe οι Ερυθρόλευκοι σκέφτονται σοβαρά την περίπτωσή του και προσπαθούν να τον κλείσουν.

Μάλιστα, σύμφωνα με το έγκυρο γαλλικό Μέσο, το ενδιαφέρον από πλευράς Ολυμπιακού έχει εκφραστεί εδώ και αρκετές ημέρες και δεν είναι… σημερινό.

Ο Αμαβί δεν υπολογίζεται από τον Ιγκόρ Τούντορ, κάτι που θέλουν να εκμεταλλευτούν οι «ερυθρολευκοι» και για αυτό έχουν κάνει κίνηση για την απόκτησή του. Βέβαια, μένει να φανεί και εάν ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να έρθει στην Ελλάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο 28χρονος μπακ ξεκίνησε την καριέρα του από τη Νις, μετακόμισε στην Άστον Βίλα με 11 εκατ. ευρώ το 2015 και τρία χρόνια αργότερα η Μαρσέιγ τον απέκτησε σπαταλώντας 10 εκατ. ευρώ. Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές της Γαλλίας, ενώ με την ανδρική παρότι έχει κληθεί, δεν έχει καταφέρει να κάνει το ντεμπούτο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό δεν έφυγε ο Φορτούνης - Αυτό είναι το νέο συμβόλαιο - Είχε πέντε προτάσεις, μία από Ελλάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags