Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Κόλπο γκρόσο" με εξτρέμ από La Liga για Ολυμπιακό - "Θυμίζει.... Γκαλέτι - Παίζει και δεύτερος φορ"!
| 2022-08-28 10:00:00

"Κόλπο γκρόσο" με εξτρέμ από La Liga για Ολυμπιακό - "Θυμίζει... Γκαλέτι - Παίζει και δεύτερος φορ"!

του Γιώργου Κτενά
"Κόλπο γκρόσο" με εξτρέμ από La Liga για Ολυμπιακό - "Θυμίζει... Γκαλέτι - Παίζει και δεύτερος φορ"!

Γιατί μπορεί να έρθει και... τζάμπα στο Λιμάνι και η άποψη Κορμπεράν. Ποιος είναι ο γνωστός ακραίος που βρίσκεται στην ερυθρόλευκη λίστα, τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά και οι όροι της οικονομικής συμφωνίας.
 

Το όνομα του Μανού Βαγιέχο της Βαλένθια, βρίσκεται στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, ως λύση που οι Πειραιώτες εξετάζουν για την ενίσχυση στα εξτρέμ.

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Λυκάκη, που παρακολουθεί το ισπανικό ποδόσφαιρο και σας παρουσιάζει όσα πρέπει να ξέρετε για τον 25χρονο άσο. Σε ποιες θέσεις παίζει, πόσα χρήματα μπορεί να ζητήσει η Βαλένθια για την παραχώρησή του, και σε ποια 11άδα του Ολυμπιακού ταιριάζει; Οι απαντήσεις ακολουθούν.

"Εξτρέμ και δεύτερος επιθετικός - Καλή τεχνική και τελειώματα - Μεγάλο ταλέντο στο ξεκίνημα"

"Ανήκει στη Βαλένθια, αλλά τον παραχωρούν δανεικό. Υποτίθεται ότι ξεκίνησε ως εξτρέμ, με δεξί πόδι και ανάποδη πλευρά (δηλαδή να παίζει στα αριστερά), αλλά στην πορεία έπαιξε και ως δεύτερος επιθετικός στο 4-4-2 που χρησιμοποιούσε η Βαλένθια", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Έχει καλή τεχνική κατάρτιση, καλά τελειώματα, αλλά δεν βρήκε πολύ χρόνο στη Βαλένθια, ήταν περισσότερο αλλαγή. Κάτι δείχνει αυτό. Δεν είναι ιδιαίτερα γρήγορος, αλλά έχει καλή σέντρα και χτυπήματα".

Θεωρείς ότι είναι καλή λύση για τον Ολυμπιακό;

"Φαίνεται μέτρια λύση για αυτό που ψάχνει τόσο αγωνιστικά όσο και επικοινωνιακά ο Ολυμπιακός. Στο ξεκίνημά του θεωρούνταν μεγάλο ταλέντο, αλλά δεν είχε την πορεία που περίμενα όλοι".

"Θυμίζει Γκαλέτι αλλά... - Ελεύθερος ή με μικροποσό - Παίζει και δεύτερος φορ"

Ποιον θα έλεγες ότι θυμίζει στο παιχνίδι του;

"Το στιλ που παίζει, χωρίς πολλές ταχύτητες αλλά με καλή τεχνική, είναι σαν του  Γκαλέτι αλλά είναι τρεις κλάσεις κάτω όσον αφορά την ποιότητα. Ούτε είναι και τόσο δημιουργικός είναι όσο ήταν ο Γκαλέτι, για αυτό πήγε και φορ σε κάποιες φάσεις. Αλλά θεωρώ δεν θα κάνει κλικ στον κόσμο και τη διαφορά στον Κορμπεράν. Το γεγονός ότι δεν έπαιξε ούτε στην Αλαβές, που πέρσι έπεσε και ήταν κακή ομάδα, σημαίνει ότι κάτι δεν γίνεται σωστά".

Πόσα χρήματα μπορεί να χρειάζονται για την παραχώρησή του;

"Μπορεί ακόμα και ελεύθερος να φύγει ή με κάποιο μικροποσό. Δεν φαντάζομαι ότι μπορεί να ζητήσει χρήματα ή έστω πολλά χρήματα για αυτόν τον παίκτη η Βαλένθια".

Τέλος, πες μου με ποιους θεωρείς ότι θα ταίριαζε στην 11άδα του Ολυμπιακού;

"Είναι παίκτης που συγκλίνει, αν παίξει ο Βαγιέχο βασικός θα πρέπει να έχει εξτρέμ που να δίνει πλάτος από την άλλη πλευρά. Δεν είναι παίκτης που θα πάρει τη γραμμή εύκολα για να δημιουργήσει και να σεντράρει, οπότε από την άλλη. Στο 3-5-2 θα μπορούσε να είναι δεύτερος φορ. Δεν θα του ταίριαζε το 4-2-3-1 γιατί δεν είναι καθαρό εξτρέμ".
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό δεν έφυγε ο Φορτούνης - Αυτό είναι το νέο συμβόλαιο - Είχε πέντε προτάσεις, μία από Ελλάδα!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags