Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Μπορεί πρωτάθλημα ο ΠΑΟ... των πλέι οφ - Θα τον αλλάξει ο Βοτανικός - Θέλει βελτίωση ο Σπόραρ"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-28 12:30:00

"Μπορεί πρωτάθλημα ο ΠΑΟ... των πλέι οφ - Θα τον αλλάξει ο Βοτανικός - Θέλει βελτίωση ο Σπόραρ"!

του Γιώργου Κτενά
"Μπορεί πρωτάθλημα ο ΠΑΟ... των πλέι οφ - Θα τον αλλάξει ο Βοτανικός - Θέλει βελτίωση ο Σπόραρ"!

Τι πρέπει να διορθώσει ο Αλεξανδρόπουλος και η μεταγραφή που ξεχώρισε! Ο Τάκης Οικονομόπουλος μιλάει στο sportdog.gr για τον φετινό Παναθηναϊκό, τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει μέχρι τώρα, τη μεταγραφή του νεαρού χαφ στην Πορτογαλία, αλλά και την ανάγκη για νέο γήπεδο.

Σε όλα τα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο sportdog ο Τάκης Οικονομόπουλος, που έχει θητεία σχεδόν 60 χρόνια στην ομάδα.

Ο παλαίμαχος άσος του Τριφυλλιού αναφέρθηκε στη μεταγραφή τού Μπερνάρ, στην πώληση του Αλεξανδροπουλου στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αλλά και στο αν μπορεί η ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό με συνέπεια μέχρι το τέλος της σεζόν.

"Κατάλληλος ο Μπερνάρ για Παναθηναϊκό - Πολύ καλός ο Τσέριν - Να βελτιώσει τα τελειώματα ο Σπόραρ"

"Ακούμε πολλά και καλά για τον Μπερνάρ αλλά θα πρέπει να περιμένουμε για να τον δούμε στο γήπεδο πρώτα. Δεν μπορώ να έχω τώρα γνώμη για την αξία του", ανέφερε αρχικά ο Τ. Οικονομόπουλος μέσω του sportdog και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Πιστεύω όμως ότι κάτι θα κάνει, γιατί στον χώρο του κέντρου που ψάχναμε για παίκτη αυτός πρέπει να είναι κατάλληλος. Πολύ καλός, επίσης, είναι και ο Τσέριν".

Μάγκνουσον και Σπόραρ, που επίσης ήρθαν φέτος το καλοκαίρι;

"Ο Μάγκνουσον μου αρέσει πολύ και είναι κρίμα που έπαθε τράβηγμα και μένει έξω, είναι απώλεια. Όπως και ο Σένκεφελντ. Ο Σπόραρ είναι καλός, αλλά θα πρέπει να βελτιώσει τα τελειώματά του. Αλλά έχει πολύ καλές τοποθετήσεις".

"Να μάθει να είναι ομαδικός ο Αλεξανδρόπουλος - ΠΑΟ όπως στα πλέι οφ - Πολύ καλός ο Γιοβάνοβιτς"

Πώς σχολιάζετε τη μεταγραφή του Αλεξανδρόπουλου στη Σπόρτινγκ;

"Είναι καλός παίκτης, αλλά θέλει πολλά διορθώματα. Για παράδειγμα κρατάει πολύ την μπάλα κι αυτό είναι δύσκολο για τους υπόλοιπους παίκτες, γιατί φρενάρει την ομάδα. πολλές φορές. Αλλά είναι πολύ καλός παίκτης, έχει προσόντα για να σταθεί, δεν το αμφισβητεί κανείς, αλλά να μάθει να είναι ομαδικός".

Θεωρείτε ότι μπορεί ο Παναθηναϊκός να κάνει πρωταθλητισμό με συνέπεια φέτος;

"Μπορεί αλλά πρέπει να το αποδείξει και στο γήπεδο. Με νίκες. Θέλω τον Παναθηναϊκό όπως ήταν στα παιχνίδια των πλέι οφ, έτσι θέλω να τον βλέπω από την αρχή φέτος".

Ποια είναι η άποψη που έχετε για τον προπονητή;

"Είναι πολύ καλός προπονητής ο Γιοβάνοβιτς, τον συμπαθώ και πάρα πολύ μάλιστα".

"Αυτό να βελτιώσει ο Μπρινιόλι - Ποιον να πρωτοδιαλέξεις - Χρειάζεται το νέο γήπεδο ο Παναθηναϊκός"

Στους τερματοφύλακες;

"Διαθέτει δύο πολύ καλούς τερματοφύλακες, δεν ξέρεις ποιον να πρωτοδιαλέξεις. Ο Μπρινιόλι έχει τεράστια προσόντα. Διαθέτει καλή έξοδο στις φάσεις ψηλά και παίζει πολύ ωραία με τα πόδια. Αλλά παρατήρησα ότι όταν πηγαίνει στην μπάλα για γρήγορη κίνηση με τα χέρια, δεν το έχει πολύ και αυτό πρέπει να το βελτιώσει. Ειδικά στις ομάδες που παίζουν ταμπουρωμένες πίσω και χρειάζεται να κινηθεί γρήγορα ο Παναθηναϊκός".

Τέλος, πείτε μου δύο λόγια για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού.

"Μας χρειάζεται! Η μεγάλη ομάδα θέλει και μεγάλο γήπεδο. Οι ομάδες αλλάζουν, χρειάζονται νέες εγκαταστάσεις. Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός έχει ξανά τον κόσμο στο πλευρό του, η Λεωφόρος ήταν φίσκα. Εκ των πραγμάτων χρειάζεται ένα νέο σπίτι η ομάδα και θα την ευνοήσει πολύ όταν είναι έτοιμο". 

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διπλή μεταγραφή ΠΑΟ για αντι-Αλεξανδρόπουλο - Έρχεται ξανά μεγάλο όνομα - Δέσμευση Αλαφούζου!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags