Facebook Pixel Ολυμπιακός: Φορ έκπληξη για Ολυμπιακό - Έχει... τρελάνει τον Κορμπεράν - Υπέγραψε "τζάμπα", φέρνει εκατομμύρια
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-28 14:15:00

Φορ έκπληξη για Ολυμπιακό - Έχει... τρελάνει τον Κορμπεράν - Υπέγραψε "τζάμπα", φέρνει εκατομμύρια!

του Παναγιώτη Νικολάου
Φορ έκπληξη για Ολυμπιακό - Έχει... τρελάνει τον Κορμπεράν - Υπέγραψε "τζάμπα", φέρνει εκατομμύρια!

Στου Ρέντη για να δώσει λύσεις σε μία θέση που υπάρχει πρόβλημα! Ποιος είναι ο 19χρονος επιθετικός που έχει ήδη ξεχωρίσει από τη δεύτερη ομάδα, η άποψη του Ισπανού προπονητή και το ενδεχόμενο να "ανέβει" άμεσα για να γίνει... νέος Αγκιμπού Καμαρά.
 

Φλέβα χρυσού φαίνεται ότι έχουν χτυπήσει στον Ολυμπιακό με την περίπτωση του Ντενίς Αλίγιαγκιτς, κάτι που… περίμεναν από την αρχή όταν είχαν κληθεί να αποφασίσουν αν θα υπογράψουν συμβόλαιο μαζί του ή όχι.

Το ρεπορτάζ από του Ρέντη αναφέρει ότι ο Κάρλος Κορμπεράν είναι ευχαριστημένος με τον 19χρονο άσο, τον Τσέχο σέντερ φορ που οι Πειραιώτες είχαν υπογράψει συμβόλαιο μαζί του τον περασμένο Ιούλιο και παίζει πλέον στη δεύτερη ομάδα.

Ο νεαρός άσος έχει εξαιρετική παρουσία στις προπονήσεις και ας μην αποκλείσουμε να ανέβει οριστικά στο ρόστερ τη πρώτης ομάδας, όπως είχε συμβεί πέρσι και με τον Αγκιμπού Καμαρά!

Γιατί το πλάνο που είχε ο Ολυμπιακός για τον Ντενίς Αλίγιαγκιτς προέβλεπε αρχικά την ένταξή του στον Ολυμπιακό Β', ώστε να εξελιχθεί και να δουλευτεί από το τεχνικό τιμ, και στη συνέχεια να ανέβει στην πρώτη ομάδα. Μια φάση που, όπως όλα δείχνουν, θα την προσπεράσει πιο γρήγορα από ο,τι υπολόγιζαν όλοι

Σημειώνεται ότι οι Περαιώτες κατέβαλαν στη Σλάβια Πράγας 350.000 ευρώ για τα δικαιώματα του παίκτη, μαζί με 20% από τα έσοδα μελλοντικής μεταγραφής του, καθώς έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους Ερυθρόλευκους.

Για την ιστορία να πούμε ότι ο 19χρονος επιθετικός, γεννημένος στις 10 Απριλίου του 2003, άρχισε την καριέρα του από την ακαδημία της Σλάβια Πράγας, ενώ έχει παίξει ως δανεικός σε Βλάσιμ και Σλόβαν Λίμπερετς. Την προηγούμενη σεζόν, 2021-22, αγωνίστηκε ως δανεικός στη Σλόβαν Λίμπερετς από τη Σλάβια Πράγας, ενώ είναι διεθνής και με την εθνική Ελπίδων Τσεχίας.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό δεν έφυγε ο Φορτούνης - Αυτό είναι το νέο συμβόλαιο - Είχε πέντε προτάσεις, μία από Ελλάδα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags