Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πεπ Μπιέλ: "Κόλπο γκρόσο" 48.5 εκατ. Μαρινάκη με... Μπιέλ - Μόνο έτσι ερχόταν Ελλάδα - Άφησε Ch. League για Ολυμπιακό!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-31 00:01:00

"Κόλπο γκρόσο" 48.5 εκατ. Μαρινάκη με... Μπιέλ - Μόνο έτσι ερχόταν Ελλάδα - Άφησε το Ch. League!

GOALάρες by Εvaggelistis
"Κόλπο γκρόσο" 48.5 εκατ. Μαρινάκη με... Μπιέλ - Μόνο έτσι ερχόταν Ελλάδα - Άφησε το Ch. League!

Τα τέσσερα μεγάλα deals για τη σπουδαία μεταγραφή του Ισπανού! Ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπτει στο Sportdog.gr πώς οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι να πυροδοτήσουν τη βόμβα Πεπ Μπιέλ, που αφήνει τα... αστέρια και το αγγλικό όνειρο, για να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Η βραδινή βόμβα ακούει στο όνομα Πέπ Μπιέλ και είναι έτοιμος να την πυροδοτήσει ο Ολυμπιακός. Τι έμαθε η στήλη για το παρασκηνιακό υπόβαθρο αυτού του super deal, για έναν όντως σπουδαίο παίκτη, που είναι περισσότερο του άξονα και όχι ακραίος ("δεκαράκι" δηλαδή);

1. Στις 5 Σεπτέμβρη θα κλείσει τα 26 του χρόνια,πιθανότατα ως παίκτης του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός μέσος των 6.000.000 ευρώ χρηματιστηριακή αξία, πριν από 3 χρόνια κόστισε αγορά 5.000.000 ευρώ στην Κοπεγχάγη από την Σαραγόσα. Μιλάμε για την πιο ακριβή αγορά στην ιστορία του κορυφαίου δανέζικου κλαμπ. ..

2. Μιλάμε για ένα όντως σπουδαίο μέσο, που κάθε χρόνο ανεβάζει την αξία του και γίνεται καλύτερος, τον οποίο μέσα στο καλοκαίρι η Κοπεγχάγη στις τρεις επίσημες προτάσεις που είχε τον κοστολογούσε με οκταψήφια ποσά! Ήδη στην τρέχουσα σεζόν ο Μπίελ μετράει 6 γκολ και 3 ασίστ σε 9 ματς! Ο Ισπανός έχει συμβόλαιο με την Κοπεγχάγη ως το 2024 και ετοιμαζόταν να παίξει μαζί της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ αφού απέκλεισε την Τράμπζονσπορ του Μπακασέτα.

3. Φάνταζε σχεδόν απίθανο στα συγκεκριμένα οικονομικά πλαίσια που ακουγόταν η μεταγραφή του (από 8 ως  10.000.000 ευρώ),  του ονόματος του παίκτη  αλλά και του ελίτ  κλάμπ που ανήκει (Κοπεγχάγη), πως μπορούσε να έρθει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό. Και όμως, αποδεικνύεται αληθινό. 

4. Καταλυτικό ρόλο σε αυτό διαδραματίζει όπως φαίνεται η ICM Stellar Sports, ένα  από τα κορυφαία μανατζερικά Γραφεία στον κόσμο. Αυτή είναι το μυστικό πίσω από το "χρυσό" deal των "ερυθρολεύκων" με τον Πεπ Μπιέλ. 

5. Αυτό το καλοκαίρι η Stellar έχει κάνει 4 μεταγραφές παικτών της στην Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη. Τους Ντιν Χεντερσον, Μούσα Νιακάτε, Ομάρ Ρίτσαρντς και Μόργκαν Γκιμπς Γουάιτ! Με εξαίρεση τον διεθνή Άγγλο κίπερ που πήγε δανεικός από την Γιουνάιτεντ, με loan fee 1.500.000 ευρώ οι υπόλοιπες ήταν σούπερ αγορές. Συγκεκριμένα  10.000.000 + 8.500.000 + 28.500.000 ευρώ! Η τελευταία του Μόργκαν Γκιμπς Ουάιτ απο την Γούλβς έγινε μόλις στις 19 Αυγούστου κι αποτελεί την ακριβότερη αγορά στην ιστορία της Φόρεστ. 

6. Στο δια ταύτα με την Stellar πρώτα να κάνει 4 deal συνολικού ύψους  48.500.000 ευρώ στην Φόρεστ του Μαρινάκη, δικαιολογημένα να βάλει τώρα πλάτη  στον ιδιοκτήτη και του Ολυμπιακού, προκειμένου να έρθει ο Πεπ Μπέιλ! Έτσι μόνο τέτοιος παίκτης, σε αυτή μάλιστα την ηλικία, όπως ο Ισπανός αφήνει το Τσάμπιονς Λιγκ και το αγγλικό όνειρο, για να παίξει στον Ολυμπιακό της Ελλάδας. Τι όχι;

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μέχρι επτά μεταγραφές, ανατροπή με Μανωλά-Σωκράτη! "Φλερτ" Ντέλε Άλι με Ελλάδα, όχι Ολυμπιακό

 

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags