Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: "Πακέτο" από Μέντες εξτρέμ και στόπερ ο Ολυμπιακός - Έδινε μέχρι 2 εκατ. η ΑΕΚ για να έρθει Ελλάδα
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-31 18:12:00

"Πακέτο" από Μέντες εξτρέμ και στόπερ ο Ολυμπιακός - Έδινε μέχρι 2 εκατ. η ΑΕΚ για να έρθει Ελλάδα!

Του Αδέσποτου
"Πακέτο" από Μέντες εξτρέμ και στόπερ ο Ολυμπιακός - Έδινε μέχρι 2 εκατ. η ΑΕΚ για να έρθει Ελλάδα!

Ο στόπερ που "αρέσει", η αποχώρηση ξένου άσου και η... καλή τιμή! Πώς οι Πειραιώτες μπορούν να αποκτήσουν έναν παίκτη που ήθελε πάρα πολύ η Ένωση πριν δύο μήνες, όμως δεν κατάφερε να τον πάρει λόγω των χρημάτων που ζητούσαν. Τα μεγάλα deals των Ποντένσε και Σα, παίζουν τον ρόλο τους!

Ο "Ευαγγελιστής" θα ασχοληθεί σήμερα με δυο ονόματα/μεταγραφικές υποθέσεις που εμφανίστηκαν - μεταξύ άλλων - στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από το... εξωτερικό το τελευταίο 48ωρο.

Τόσο ο Βέζο όσο και ο Τάσος Δώνης θα μπορούσαν σήμερα να ήταν παίκτες της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ αντίστοιχα αφού τον περασμένο Ιούλιο έφτασαν πολύ κοντά στους δυο "δικεφάλους"!

Ο Πορτογάλος στόπερ προ Βίντα ενώ του Έλληνα εξτρεμ το "κόψιμο" ήταν για εξ αγωνιστικούς λόγους (διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ ΕΔΩ).

1/BEZO: σύμφωνα με την xθεσινή "As" βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού και τουρκικής ομάδας. Πολύ καλός Πορτογάλος στόπερ και δεξιός Μπακ της Λεβάντε, 28 χρονών, με σημερινή χρηματιστηριακή αξία 4.000.000 ευρώ. Είναι φευγάτος από την αρχή του καλοκαιριού, μάλιστα ήταν από τους αμυντικούς που τον Ιούλιο απασχόλησαν πολύ σοβαρά την ΑΕΚ . Για την ακρίβεια ο Βέζο εξαρχής βρισκόταν στις υψηλές θέσεις της short list με τους υποψήφιους στόπερ, μαζί με τον Πλάνιτς! Την υπόθεσή του κυνήγησαν οι "κιτρινόμαυροι" αφού άρεσε στον Ματίας Αλμέϊδα ενώ μέχρι και ο Μπρούνο Αλβες ενεργοποιήθηκε προς τον agent Μεντες. Σύμφωνα με τους Ισπανούς τότε η ΑΕΚ ήταν διατεθειμένη να πλησιάσει τα 2.000.000 για να τον αποκτήσει αλλά η Λεβάντε (που το 2019 έδωσε 5,5 εκατ.  για την αγορά του απο την Βαλένθια και έχει συμβόλαιο μαζί του ως το 2024) ζητούσε αρκετά περισσότερα. Δεν είναι τυχαίο πως η ΑΕΚ μετά τον Βέζο πήγε στον πανάκριβο αλλά ελεύθερο Βίντα για δεξιό στόπερ ενώ συνέχιζε να "κυνηγάει" και την υπόθεση Πλάνιτς...

2/ΒΕΖΟ: σύμφωνα με τον μανατζερικό μύθο τόσο ο 28χρονος αμυντικός όσο και το Γραφείο που τον εκπροσωπεί (Gestifute) το έπαιζαν... ακριβοθώρητοι με την Ελλάδα και την Ένωση. Βέβαια πλέον μιλάμε για τέλος Αυγούστου και για τελείως... άλλη σχέση του "χρυσοδάκτυλου" ατζέντη Ζόρζε Μέντες με τον Ολυμπιακό. Μην ξεχνάμε πως ο κορυφαίος  Πορτογάλος εκπρόσωπος έχει κάνει στο παρελθόν super deals με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ειδικότερα με συμπατριώτες του παίκτες (Ποντένσε - Σα).

Άλλωστε εκτός του Βέζο πελάτης του Μέντες είναι και ο Ιβάν Καβαλέϊρο, ο 28χρονος αριστερός εξτρεμ της Φούλαμ που αποτελεί εδώ και λίγες ημέρες γκράντε υποψηφιότητα για τα "ερυθρόλευκα" φτερά. Αντιλαμβάνεστε , λοιπόν, πως είτε ο Βέζο, είτε ο Καβαλέϊρο, είτε και οι δύο έχουν και όλο το εξ αγωνιστικό "πακέτο" για να έρθουν στον Ολυμπιακό. Ειδικότερα πάντως για τον Βέζο, για να έρθει στον Ολυμπιακό θα πρέπει να φύγει βασικός στόπερ. Ίσως ο Μπα, για να απελευθερωθούν θέσεις ξένων...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κόλπο γκρόσο" 48.5 εκατ. Μαρινάκη με... Μπιέλ - Μόνο έτσι ερχόταν Ελλάδα - Άφησε το Ch. League!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags