Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μάριο Λεμινά: Χαφ εννιά εκατομμυρίων για Ολυμπιακό - ""Γρήγορος, τεχνίτης 6άρι και 8άρι - Αυτή θα είναι η συμφωνία"
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-01 18:10:00

Χαφ εννιά εκατομμυρίων για Ολυμπιακό - "Γρήγορος, τεχνίτης 6άρι και 8άρι - Αυτή θα είναι η συμφωνία"

του Γιώργου Κτενά
Χαφ εννιά εκατομμυρίων για Ολυμπιακό - "Γρήγορος, τεχνίτης 6άρι και 8άρι - Αυτή θα είναι η συμφωνία"

Θα λύσει το πρόβλημα στη μεσαία γραμμή, δίπλα στον Εμβιλά! Ποιος είναι ο παίκτης από τη Γαλλία που εξετάζουν οι Πειραιώτες, η τιμή, τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά και γιατί τον παραχωρεί η ομάδα του.

Ολυμπιακός - Μάριο Λεμινά: Ως μια πολύ καλή λύση από το γαλλικό πρωτάθλημα, ο Γκαμπονέζος χαφ βρίσκεται στο ρεπορτάζ των Πειραιωτών ως πιθανή επόμενη μεταγραφή.

Ο 29χρονος άσος έχει μακρά θητεία σε ομάδες επιπέδου (Μαρσέιγ, Γιουβέντους, Γαλατασαράι, Φούλαμ, Σαουθάμπτον) και τώρα στη Νις ξεχωρίζει με την απόδοσή του στη μεσαία γραμμή, για αυτό και οι Ερυθρόλευκοι εξετάζουν με προσοχή την περίπτωσή του.

Η τιμή του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο φτάνει μέχρι τα 9 εκατ. ευρώ και το συμβόλαιό του με τη Νις φτάνει μέχρι το 2024, αλλά προφανώς ο Ολυμπιακός έχει τον τρόπο του αν θελήσει να τον φέρει στην Ελλάδα.

"Γρήγορος και ξέρει μπάλα – Παίζει 6άρι και 8άρι"

"Είναι ελαφρύ χαφάκι, παίζει 6άρι χωρίς να είναι πολύ περισσότερο 8, γρήγορος, μπαλίτσα ξέρει, τεχνική έχει, όλα από λίγο όμως", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog.gr, ο καλός συνάδελφος Μιχάλης Σινάκος που παρακολουθεί το γαλλικό πρωτάθλημα και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Έκανε ένα-δύο ματς φέτος, δεν είναι κόφτης καθαρός αλλά μπορεί να βοηθήσει και σε αυτόν τον τομέα. Θα έλεγα ότι είναι 40% 6άρι και 60% 8άρι, χωρίς να είναι κάποιο σούπερ 8άρι από την άλλη πλευρά".

Ταχύτητα;

"Ως κεντρικός χαφ είναι γρήγορος, για αυτό και μπορεί να κόβει και να βοηθήσει σε αυτό το σκέλος". 

"Με Εμβιλά στην 11άδα - Περισσεύει ο Λεμινά - Θα έρθει δανεικός"

Θα μπορούσε να συνυπάρξει με τον Εμβιλά στην 11άδα;

"Ο Εμβιλά είναι πιο αθλητικός, πληθωρικός χαφ, άλλο στιλ. Άρα μπορούν να παίξουν μαζί, φυσικά και μπορούν να υπάρξουν στην ίδια 11άδα".

Με πόσα χρήματα θα μπορούσε να τον αποκτήσει ο Ολυμπιακός;

"Η Νις κάνει πολλές κινήσεις, παίρνει παίκτες, ίσως να τους περισσεύει ο Λεμινά. Αλλά δεν θεωρώ ότι περισσεύει τόσο που θα τον πουλήσει. Θεωρώ ότι αν θα έρθει στην Ελλάδα, θα είναι για δανεικός".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πακέτο" από Μέντες εξτρέμ και στόπερ ο Ολυμπιακός - Έδινε μέχρι 2 εκατ. η ΑΕΚ για να έρθει Ελλάδα! 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags