Facebook Pixel Ολυμπιακός - Τζος Μπόουλερ: Γι’ αυτό έφερε τον Μπόουλερ ο Κορμπεράν - "Καλή ντρίμπλα και τελείωματα - Αλλάζει το σύστημα"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-04 17:40:00

Γι’ αυτό έφερε τον Μπόουλερ ο Κορμπεράν - "Καλή ντρίμπλα και τελείωματα - Αλλάζει το σύστημα"!

του Γιώργου Κτενά
Γι’ αυτό έφερε τον Μπόουλερ ο Κορμπεράν - "Καλή ντρίμπλα και τελείωματα - Αλλάζει το σύστημα"!

Πώς θα μπει στην ενδεκάδα ο Άγγλος εξτρέμ και γιατί ξεχωρίζει! Το Sportdog.gr παρουσιάζει το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών και προετοιμάζει τον κόσμο της ομάδας για όσα θα δει από αυτόν στο γήπεδο. Ποιες οι σκέψεις για αλλαγή συστήματος...

Ολυμπιακός - Τζος Μπόουλερ: Από την Αγγλία με τη μορφή δανεισμού από τη Νότιγχαμ Φόρεστ ήρθε η ενίσχυση στα εξτρέμ των Πειραιωτών, καθώς ο 23χρονος άσος έφτασε στο Λιμάνι για να δώσεις τις λύσεις που έψαχνε ο Κάρλος Κορμπεράν.

Ο Ισπανός τεχνικός τον γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στην Τσάμπιονσιπ, την περασμένη αγωνιστική περίοδο, καθώς ο Μποόουλερ αγωνίστηκε με τη φανέλα της Μπλάκπουλ και ο Κορμπεράν ποντάρει πολλά στις κούρσες, τα σουτ και τις ντρίπλες του.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Αντώνη Τσούτη, δημοσιογράφο που γνωρίζει ίσως καλύτερα από καθένα άλλον στην Ελλάδα την Τσάμπιονσιπ, προκειμένου να μας μιλήσει για τον Μπόουλερ και τα στοιχεία που πρέπει να περιμένουμε να δούμε στον Ολυμπιακό.

"Εμφανίστηκε στην Έβερτον, έφτιαξε όνομα στη Χαλ - Δεξιός εξτρέμ - Γρήγορος, τεχνιτάκος, καλά τελειώματα"

"Θεωρώ ότι είναι υπερεκτιμημένος, εμφανίστηκε ως ταλεντάκι στην Έβερτον, πήγε στη Χαλ και εκεί έφτιαξε το όνομά του. Πέρσι έκανε μια συμπαθητική σεζόν σε μεσαίου βεληνεκούς ομάδα, την Μπλάκπουλ, και αυτό", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Παίζει ως δεξιός εξτρέμ, δεν παίζει κάτι άλλο. Είναι γρήγορος, δεν είναι καλός στην κατοχή και τις πάσες, είναι τεχνιτάκος και για εξτρέμ έχει καλά τελειώματα".

"Συγκλίνει και ντριπλάρει - Τριάδα στόπερ και μπακ-χαφ - Μεγάλο βήμα από Μπλάκπουλ σε Ολυμπιακό"

Άλλα στοιχεία από το παιχνίδι του;

"Συγκλίνει, μπαίνει μέσα στην περιοχή, του αρέσει να ντριπλάρει. Στην Μπλάκπουλ έπαιρνε και και εκτελέσεις φάουλ, αλλα είναι άλλο το πρωτάθλημα. Επίσης έχει μηδαμινή άμυνα".

Πώς θα μπορούσε να ταιριάξει στον Ολυμπιακό του Κορμπεράν;

"Ίσως με τριάδα στόπερ και μπακ-χαφ; Ίσως με το να έχει πίσω του Άβιλα, δεν ξέρω πώς αλλιώς μπορεί να τον χωρέσει. Εκτός αν του βρει άλλη θέση, αλλά αυτός έχει δείξει ότι μπορεί να παίξει μόνο ως δεξιός εξτρέμ".

Μπορεί να τα καταφέρει στον Ολυμπιακό;

"Είναι μεγάλο το βήμα από Μπλάκπουλ να βρεθεί στον Ολυμπιακό. Και στη Νότιγχαμ θα μου έκανε εντύπωση να τον κρατούσαν, έχει πολύ καλύτερους παίκτες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πραγματικός ηγέτης ο Μπιέλ, όχι με ταμπέλα - Ο Κορμπεράν… ξέρει για Μπουχαλάκη - 11αδα για... Ναντ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags