Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Νέλσον Ολιβέιρα: Αυτός... δεν είναι ο Ολιβέιρα - Σκέψεις για μεταγραφή, "ευθύνη" Λουτσέσκου - Ανατροπή με Φερνάντες
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-05 13:57:00

Αυτός... δεν είναι ο Ολιβέιρα - Σκέψεις για μεταγραφή, "ευθύνη" Λουτσέσκου - Ανατροπή με Φερνάντες

του Λάζαρου Γεωργίδη
Αυτός... δεν είναι ο Ολιβέιρα - Σκέψεις για μεταγραφή, "ευθύνη" Λουτσέσκου - Ανατροπή με Φερνάντες

Ο φόβος του Πορτογάλου φορ και το πλάνο μεταγραφών στην Τούμπα. Στον Δικέφαλο υπάρχει έντονος προβληματισμός για την εικόνα του έμπειρου φορ, ο οποίος δεν θυμίζει σε τίποτα τον ποδοσφαιριστή που βλέπαμε με τη φανέλα της ΑΕΚ πριν δύο χρόνια.

Παρελθόν αποτελεί για τον ΠΑΟΚ το ντέρμπι με τον Άρη, παρόλα αυτά υπάρχει κάποιο μελανό σημείο στη λειτουργία της ομάδας που έχει προβληματίσει πάρα πολύ τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Γιατί ναι μεν η εμφάνιση του Κοτάρσκι ήταν εξαιρετική και έδειξε σε όλους ότι με σωστή διαχείριση και στήριξη στα δύσκολα ο σύλλογος μπορεί να έχει βρει βασικό τερματοφύλακα για τα επόμενα (πολλά!) χρόνια, αλλά υπάρχει τεράστιος προβληματισμός για τον Νέλσον Ολιβέιρα!

Ο Πορτογάλος άσος είχε αποκτηθεί το περασμένο καλοκαίρι από τον ΠΑΟΚ για να έρθει και να κάνει τη διαφορά στην 11άδα του συλλόγου, μετά από εισήγηση του Λουτσέσκου, γεγονός που δείχνει ότι κουμπώνει στα σχέδιά του. Μόνο που είχε έναν σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε πίσω και από τότε έχουν αρχίσει τα προβλήματα...

Ο Ολιβέιρα είχε επιστρέψει στο φινάλε τού περασμένου πρωταθλήματος και στόχος όλων ήταν να μην πιεστεί, αλλά μετά από μια καλή καλοκαιρινή προετοιμασία, να είναι στο 100% τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Κάτι που δεν βλέπουμε σε καμία περίπτωση μέχρι στιγμής στα παιχνίδια του Δικέφαλου!

Ο Ολιβέιρα είναι άλλος παίκτης στο γήπεδο από εκείνον που γνωρίζαμε, είναι άλλος άνθρωπος στις προπονήσεις, γενικά βρίσκεται ένα επίπεδο πίσω σε σχέση με το επίπεδο που ήταν πριν τραυματιστεί. Προφανώς το ζήτημα είναι ψυχολογικό, καθώς φοβάται για το γόνατό του, αλλά για τη λειτουργία της ομάδας είναι εξαιρετικά κακό αυτό που συμβαίνει: Τη στιγμή που όλοι αναγνωρίζουν ότι λείπει ένα 10άρι-ηγέτης (ούτε ο Ντόγκλας αλλά ούτε και ο Ντάντας είναι τέτοιος παίκτης), οι Θεσσαλονικείς έχουν σοβαρό πρόβλημα και στην επιθετική γραμμή.

Γιατί μια ομάδα που δεν έχει πασαδόρο και δεν έχει και σκόρερ, δεν μπορεί να πάει μακριά στο πρωτάθλημα! Προλαβαίνει ο ΠΑΟΚ να φέρει ένα 10άρι (ηδη το θέμα του Πάολο Φερνάντες έχει παγώσει) και έναν ακόμα επιθετικό; Ή θα αρκεστούν στην προσπάθεια να αφυπνίσει ο Λουτσέσκου ο Ολιβέιρα; Σε κάθε περίπτωση η κατάσταση στην ομάδα είναι δύσκολη...


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σύμμαχος" του ΠΑΟΚ ο διαιτητής, υπεύθυνος για τα αίσχη - Δεν θα εκτελούσε έτσι το πέναλτι ο Ρίγκο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags