Facebook Pixel Άρης: Αποκάλυψη από Αγγλία - Ο Άρης έκλεισε διεθνή μέσο!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-05 16:24:00

Αποκάλυψη από Αγγλία - Ο Άρης έκλεισε διεθνή μέσο!

Αποκάλυψη από Αγγλία - Ο Άρης έκλεισε διεθνή μέσο!

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης συνεχίζει την μεταγραφική της ενίσχυση.

Οι άνθρωποι του Άρη κοινοποίησαν τη συμφωνία με τον Πίτερ Ετέμπο υποστηρίζοντας ότι απομένει η ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης με τον 27χρονο Νιγηριανό! Έτσι αναμέενται να γίνει μια ακόμη μεταγραφή της ομάδας της Θεσσαλονίκης στη τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Εξάλλου, ο Άρης... καίγεται να αποκτήσει έναν παίκτη στον άξονα της μεσαίας γραμμής και αποφάσισαν να αποκτήσουν τον συγκερκιμένο διεθνή άσο, μιας και υπάρχει η πίστη πως ξεπέρασε τον τραυματισμό που αντιμετώπιζε στο γόνατο.

«Η Στόουκ ανέφερε ότι συμφώνησε με τον Άρη για τη μετακίνηση του Πίτερ Ετέμπο», έγραψε η «stokesentinel.co.uk», συμπληρώνοντας ότι «ο διεθνής Νιγηριανός πέρασε τα τελευταία δυόμισι χρόνια του συμβολαίου του μακριά από τη Στόουκ στην οποία αγωνίστηκε για τελευταία φορά τον Σεπτέμβριο του 2019. Αρχικά δόθηκε δανεικός στη Χετάφε, ενώ επόμενος προορισμός του ήταν η Γαλατάσαραϊ. Πέρυσι αποτέλεσε έκπληξη η προαγωγή του στη Γουότφορντ αλλά ο τραυματισμός στο γόνατο τον κράτησε εκτός για τέσσερις μηνες κι έτσι έκανε μόλις δέκα συμμετοχές με την ομάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σύμμαχος" του ΠΑΟΚ ο διαιτητής, υπεύθυνος για τα αίσχη - Δεν θα εκτελούσε έτσι το πέναλτι ο Ρίγκο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags