Facebook Pixel ΑΕΚ: Όλο και πιο κοντά στο... μπαμ με Σιντιμπέ η ΑΕΚ - "Χουνέρι" σε Μαρινάκη - Αυτά ισχύουν για επιθετικό
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-06 08:42:00

Όλο και πιο κοντά στο... μπαμ με Σιντιμπέ η ΑΕΚ - "Χουνέρι" σε Μαρινάκη - Αυτά ισχύουν για επιθετικό

Sportdog Team
Όλο και πιο κοντά στο... μπαμ με Σιντιμπέ η ΑΕΚ - "Χουνέρι" σε Μαρινάκη - Αυτά ισχύουν για επιθετικό

Η Ένωση φαίνεται ότι είναι πολύ κοντά στο να πραγματοποιείσαι ακόμα μια πολύ σημαντική μεταγραφή για τη νέα αγωνιστική περίοδο μιας και βρίσκεται μια.... ανάσα από τη συμφωνία με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή. 

ΑΕΚ: Πολύ κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για την Ένωση σχετικά με την απόκτηση του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ μιας και οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο, χωρίς να υπάρχει οριστική συμφωνία με τους εκπροσώπους του, κάτι που διαβάζουμε στα πρωτοσέλιδα τόσο της Live Sport, όσο και της Ώρας των Σπορ.

Παράλληλα σημαντικό είναι το γεγονός ότι η Νότιγχαμ εγκατέλειψε την προσπάθεια απόκτησης του 30χρονου άσου, ενώ και η Μπέτις τον έχει ακόμη ως εναλλακτική λύση έχοντας άλλους παίκτες πιο ψηλά στη λίστα της, με τους ανθρώπους της Ένωσης να είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι ότι θα υπάρχει θετική κατάληξη στην υπόθεση, με τον ποδοσφαιριστή αν υπογράψει να έρχεται άμεσα στην Αθήνα για εξετάσεις και να ενσωματωθεί στην ομάδα.

Όσον αφορά το θέμα του επιθετικού η ΑΕΚ παίζει σε... διπλό ταμπλό μιας και στην κορυφή της λίστας είναι ο Τομ Φαν Βέερτ του Βόλου, όμως υπάρχουν συνομιλίες για ακόμα ένα φορ, ενώ ο 20χρονος Ανγκολέζος έρχεται στην Αθήνα αλλά λογίζεται περισσότερο ως επένδυση και θα ενισχύσει σε πρώτη φάση την δεύτερη ομάδα.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags