Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς... καθυστερεί τον χαφ - "Πιέζει" η τριάδα στα χαφ - Ανεβάζει το μπάτζετ ο Αλαφούζος!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-06 15:13:00

Ο Γιοβάνοβιτς... καθυστερεί τον χαφ - "Πιέζει" η τριάδα στα χαφ - Ανεβάζει το μπάτζετ ο Αλαφούζος!

του Νίκου Στεργίου
Ο Γιοβάνοβιτς... καθυστερεί τον χαφ - "Πιέζει" η τριάδα στα χαφ - Ανεβάζει το μπάτζετ ο Αλαφούζος!

Τι ψάχνει ο Σέρβος προπονητής και η δέσμευση της διοίκησης! Όλα ανοικτά στο Τριφύλλι για την ενίσχυση στον άξονα, με τον κόουτς να εξετάζει πολύ προσεκτικά όλους τους παίκτες που του έχουν προταθεί...

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είδε την ομάδα του να βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ μετά το πέρας της τρίτης αγωνιστικής, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει όλα του τα προβλήματα... λυμένα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή δεν είναι άλλο από το... πόσους παίκτες διαθέτει ο Παναθηναϊκός στον άξονα, μιας και αυτοί είναι μόλις... 3! Σε χρονιά που οι πράσινοι κάνουν πρωταθλητισμό δεν γίνεται να έχουν μόλις τρεις παίκτες για τον άξονα. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που το αγωνιστικό πλάνο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς προβλέπει να χρησιμοποιεί και τους τρεις ως βασικούς σχεδόν σε κάθε ματς. Κοινώς, οι πρωτοπόροι του βαθμολογικού πίνακα αναγκάζονται αρκετές φορές να παίζουν χωρίς... αλλαγή στα χαφ.

Ο Γιοβάνοβιτς έχει ήδη αργήσει να πάρει την τελική του απόφαση και αυτή τη στάση αναμονής περιμένουν όλοι να δουν πότε θα... αλλάξει για να αποκτηθεί ποδοσφαιριστής ικανός να πλαισιώσει τους Πέρεθ, Τσέριν και Κουρμπέλη. Μάλιστα, δεν αποτελεί κοινό μυστικό πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένη να κάνει και υπέρβαση για την απόκτησή ενός ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στον άξονα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags