Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δεν πήγε ούτε Ρέντη, τέλος από Ολυμπιακό - Αγώνας δρόμου από Μαρσέλο - Έκπληξη με Αγκιμπού!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-06 20:14:00

Δεν πήγε ούτε Ρέντη, τέλος από Ολυμπιακό - Αγώνας δρόμου από Μαρσέλο - Έκπληξη με Αγκιμπού!

BoxtoBox
Δεν πήγε ούτε Ρέντη, τέλος από Ολυμπιακό - Αγώνας δρόμου από Μαρσέλο - Έκπληξη με Αγκιμπού!

Ποιος αποχωρεί άμεσα και τι συμβαίνει με τον νεαρό άσο. Οι αλλαγές στο ρόστερ των Πειραιωτών συνεχίζονται, καθώς τα επόμενα 24ωρα θα υπάρξουν κι άλλες αποχωρήσεις και προσθήκες. Ποιος ήδη συζητάει για τη μεταγραφή του;

Ολυμπιακός: Η προπόνηση της Τρίτης (6/9) στον Ολυμπιακό είχε μια λαμπερή παρουσία. Ναι, στον Μαρσέλο αναφέρομαι που έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους πρωταθλητές Ελλάδας και κάνει αγώνα δρόμου για να καλύψει το χαμένο έδαφος σε φυσική κατάσταση ώστε να βοηθήσει το συντομότερο.

Είχε ωστόσο και μια ηχηρή απουσία. Ένας παίκτης που ήρθε με ενθουσιασμό στον Ολυμπιακό και προκάλεσε παράλληλα και ενθουσιασμό, δεν ήταν εκεί. Γιατί; Επειδή είναι σε διαδικασία μεταγραφής. Ο λόγος για τον Φίλιπ Ζίνκερναγκελ.

Ο Δανός μεσοεπιθετικός πήρε πολλές ευκαιρίες, έπαιζε διαρκώς βασικός από τη μέρα που ήρθε, αλλά δεν κατάφερε να ανταποκριθεί. Κι επειδή πια ο Ολυμπιακός έχει κι άλλες λύσεις στη θέση 10 με καλύτερη όλων τον Μπιέλ, ο Ζίνκερναγκελ μπήκε στην transfer list. 

Κι επειδή μια κακή αρχή με τον Ολυμπιακό δεν διαγράφει την αξία του, ούτε το βιογραφικο του, αρκετές ομάδες εκδήλωσαν ενδιαφέρον. Μεταξύ αυτών και η Σταντάρ Λιέγης που φάνηκε πιο ζεστή εξ' αρχής και απέκτησε προβάδισμα.

Αντιθέτως, στην προπόνηση της Τρίτης ήταν, παρότι γράφτηκε ότι πάει κι αυτός προς Λιέγη, ο Αγκιμπού Καμαρά. Μήπως οι δικές του εξελίξεις καθυστερήσουν λίγο; Θα δείξει.   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τελειώνει" η μεταγραφή Πασχαλάκη - "Ναι" στους όρους του Ολυμπιακού - Σφήνα από... ελληνική ομάδα!

 
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags