Facebook Pixel Ο Μαρσέλο και ο Ολυμπιακός: Έρχεται το νέο μεγάλο όνομα
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-07 18:39:00

Έρχεται… δεύτερος Μαρσέλο - Χάλασε μεταγραφή η γυναίκα του - Από το Λιμάνι... στον ΠΑΟΚ ο ατζέντης!

Οι Μιχείες
Έρχεται… δεύτερος Μαρσέλο - Χάλασε μεταγραφή η γυναίκα του - Από το Λιμάνι... στον ΠΑΟΚ ο ατζέντης!

Ο Βραζιλιάνος σταρ θα παίξει σε θέση έκπληξη με Κορμπεράν! Ο Ευάγγελος Μίχος γράφει για τον... δεύτερο Μαρσέλο που θα φορέσει τα ερυθρόλευκα, για τους λόγους που προτίμησαν οικογενειακώς την Αθήνα από το Λονδίνο, αλλά και για τον άνθρωπο που "έτρεξε" το μεγάλο deal.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ο "Ευαγγελιστής" γράφει για τον ...δεύτερο Μαρσελο που έρχεται κι αυτός στον Ολυμπιακό, για την σύζυγό του που λατρεύει την Ελλάδα, για το ότι δεν ήθελαν να ζήσουν στο Λονδίνο παίζοντας στην Πρέμιερ Λιγκ αλλά και για τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα του Κορμπεράν. Και bonus τον Βραζιλιάνο ατζέντη που έκανε την διαμεσολάβηση στο super deal με τον κάπτεν της Ρεάλ Μαδρίτης, τον οποίο... περιμένουν και στον ΠΑΟΚ.

1/ ENTZO MΑΡΣΕΛΟ: είναι ο πρωτότοκος γιός του Μαρσέλο, γεννημένος μόλις το 2009 και μέλος της Ακαδημίας της Ρέαλ. Έχει πάρει το ποδοσφαιρικό γονίδιο από το πατέρα του - και την...αφάνα του - αν κι αυτός παίζει σε άλλη θέση (σέντερ φορ) και θα γίνει πολύ πιο ψηλός (1,74 στα 13 του χρόνια). Ήρθαν οικογενειακώς στο πάρτι - παρουσίασης στο "Καραισκάκης" ενώ όλη η οικογένεια Μαρσέλο (είναι πολύ δεμένη) θα αφήσει την Μαδρίτη για μόνιμη εγκατάσταση την επόμενη 2ετία στην Αθήνα (νότια προάστια). Τι σημαίνει αυτό; Πως έρχεται... μεταγραφή και δεύτερου Μαρσέλο στον Ολυμπιακό, του Μαρσέλο τζούνιορ που αναμένεται να δίνει κι αυτός το δικό του σόου στου Ρέντη. Ο Εντζο λογικά, λοιπόν, θα επανδρώσει την Κ15 των "ερυθρόλευκων" (αν και κατά 2 χρόνια νεότερος) που θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Super League. Και ξέρετε ποιός είναι ο μεγαλύτερος φαν του Εντσο; Ο πατέρας του που δεν έχανε αγώνες του στην Ακαδημία της Ρεάλ Μαδρίτης. Εκεί που ο Έντζο... τρέλαινε κόσμο με τα κατορθώματά του. 

2/ΜΑΡΣΕΛΟ: η σύζυγός του, Κλαρίς Αλβες, έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να αποφασίσει ο παγκόσμιος ποδοσφαιρικός σταρ να έρθει στον Ολυμπιακό. Η 34χρονη Βραζιλιάνα ηθοποιός, που είναι 20 χρόνια μαζί με τον Μαρσέλο, ήθελε Ελλάδα και...Ολυμπιακό. Της αρέσει η χώρα μας, η κουλτούρα μας,  η ποιότητα ζωής εδώ. Είναι ενδεικτικό πως ο Βραζιλιάνος είχε πρόταση κι από λονδρέζικη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Τόσο όμως, ο άσος όσο και η Κλαρίς Αλβες δεν ήθελαν να ζήσουν στο Λονδίνο κι αυτό μέτρησε υπέρ των "ερυθρόλευκων".

3/ΜΑΡΣΕΛΟ: από εκεί και πέρα ο κάτοχος των 5 Τσάμπιονς Λιγκ και οι ατζέντηδες του δεν άφησαν τίποτα στην τύχη ερχόμενοι στον Ολυμπιακό. Συζήταγαν για όλα ακόμη και για αγωνιστικά θέματα. Για παράδειγμα, δεν θα πρέπει να προκαλέσει εντύπωση αν δούμε τον Μαρσελο να αγωνίζεται περισσότερο ως αριστερός χαφ και όχι ως μπακ. Ήταν με 4άδα, είτε με 3άδα στην άμυνα.

4/ ΛΕΟ ΚΟΡΝΑΤΣΙΝΙ: είναι ο Βραζιλιάνος ατζέντης (περισσότερο μπαίνει ως διαμεσολαβητής σε deals παρά πρακτορεύει παίκτες) που λειτούργησε για λογαριασμό του Ολυμπιακού στην υπόθεση Μαρτσέλο. Συνεργάζεται με τον Κύπριο δικηγόρο και μάνατζερ Ανδρέα Δημητρίου, με τον τελευταίο αυτό το καλοκαίρι να έχει "κάνει" συνολικά 4 μεταγραφές στον Ολυμπιακό! Ο Κορνατσίνι (έφερε Ζαμπά στον ΠΑΟΚ και Σάσα στον Άρη) είναι ο ατζέντης του Ντάγκλας Αγκούστο και μετά την ολοκλήρωση του deal με τον Μαρτσέλο τον ...περίμεναν / ουν στην Θεσσαλονίκη για το θέμα της ανανέωσης του Βραζιλιάνου μέσου που εκκρεμεί. Η στήλη πάντως έμαθε πως ο Κορνατσίνι  έμεινε Αθήνα γιατί είχε σπουδαίο ραντεβού με Έλληνα διεθνή άσο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τελειώνει" η μεταγραφή Πασχαλάκη - "Ναι" στους όρους του Ολυμπιακού - Σφήνα από... ελληνική ομάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags