Ναντ- Ολυμπιακός: Το παιχνίδι με τη γαλλική ομάδα είναι προ των πυλών για τους Πειραιώτες, στην πρεμιέρα των ομίλων τού Γιουρόπα Λιγκ, και το sportdog επικοινώνησε με τον Ντίνο Ανδριανόπουλο, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα το γαλλικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να συλλέξουμε πληροφορίες για το ματς.

"Σκληροτράχηλη αλλά όχι σταθερή - Αυτός ξεχωρίζει στην επίθεση - Δεν τραβάει η Ναντ αν..."

"Όπως κάθε γαλλική ομάδα έτσι και η Ναντ τρέχει πολύ. Είναι σκληροτράχηλη ομάδα, αλλά όχι και η πιο σταθερή. Μέτρια έχει ξεκινήσει στο πρωτάθλημα φέτος, αλλά θυμίζω ότι πέρσι πήρε το Κύπελλο στον τελικό με τη Νις. Μέχρι στιγμής, φέτος, έχει τρεις ισοπαλίες, δύο ήττες και μια νίκη σε έξι ματς. Περισσότερο θα παλέψει φέτος για να μην μπλέξει παρά να κοιτάξει προς τα πάνω", ανέφερε αρχικά, μέσω του sportdog, ο καλός συνάδελφος.

Ποιοι παίκτες χρειάζονται προσοχή;

"Διαχρονικά ξεχωρίζω τον Σάιμον, Νιγηριανός επιθετικός, τον αποκαλούν και Σιμόν, αλλά το όνομά του προφέρεται Μόουζες Σάιμον. Έχει έφεση στο σκοράρισμα και είναι μπουκαδόρος. Τον Γενάρη του 2015 πήγε στη Γάνδη και την είχε οδηγήσει στην κατάκτηση του τίτλου - Στο μοναδικό πρωτάθλημα της ιστορία της. Ταχύτατος, με έφεση στο σκοράρισμα, αν δεν τραβήξει δεν τραβάει η ομάδα επιθετικά".

"Φορτώνει το κέντρο η Ναντ - Εκεί θα γίνει μάχη - Χ το αποτέλεσμα"

Η απουσία του Εμβιλά πόσο επηρεάζει τον Ολυμπιακό - Πρόκειται για βασικό χαφ που γνωρίζει και άριστα τη Ναντ.

"Ο Ολυμπιακός έχει τεράστιο ρόστερ. Σαφώς και θα έδινε μεγαλύτερη ασφάλεια επειδή ξέρει τη Ναντ αλλά θα βρει λύσεις ο Κορμπεράν. Γενικά στη Ναντ φορτώνουν το κέντρο τους, εκεί θα γίνει η μάχη και θα χρειαστούν ταχύτητα στον Ολυμπιακό".

Πώς θεωρείς ότι πρέπει να παίξει ο Ολυμπιακός;

"Η ιστορία έχει δείξει ότι όταν πηγαίνεις να παίξεις επιθετικά στη Γαλλία, είναι ο,τι χειρότερο. Προσεκτικός στο κέντρο να είναι και να έχει ταχύτητα".

Τέλος, πες μου πώς περιμένεις εσύ το ματς;

"Θεωρώ ότι θα είναι κλειστό παιχνίδι, δεν θα δούμε μεγάλο σκορ. Πιστεύω ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός αλλά αν επέλεγα σημείο για το παιχνίδι θα ήταν το Χ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρχεται… δεύτερος Μαρσέλο - Χάλασε μεταγραφή η γυναίκα του - Από το Λιμάνι... στον ΠΑΟΚ ο ατζέντης!