Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Χαφ εννιά εκατομμυρίων για Ολυμπιακό - Στο... κόλπο και ο ΠΑΟ - "Καραμπόλα" με Άρη για δεύτερο μέσο!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-08 10:00:00

Χαφ 9 εκατομμυρίων για Ολυμπιακό - Στο... κόλπο και ο ΠΑΟ - "Καραμπόλα" με Άρη για δεύτερο μέσο!

του Παναγιώτη Νικολάου
Χαφ 9 εκατομμυρίων για Ολυμπιακό - Στο... κόλπο και ο ΠΑΟ - "Καραμπόλα" με Άρη για δεύτερο μέσο!

Δύο ελεύθεροι βρίσκονται ψηλά στη λίστα των ελληνικών ομάδων! Ποιος είναι ο παίκτης που προέρχεται από σούπερ σεζόν, αλλά βρίσκεται χωρίς ομάδα καθώς ζητούσε συμβόλαιο 2.5 εκατομμυρίων ευρώ; Αν έρθει πάντως στην Ελλάδα, θα κάνει τη διαφορά στη Super League.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Τι κοινό έχουν οι δύο αιώνιοι αλλά μαζί τους και ο Άρης; Ψάχνουν και οι τρεις ομάδες για να ένα 6άρο-8άρι, έναν χαφ που να μπορεί να βοηθήσει στην αμυντική λειτουργία τους. Για αυτό και υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που έχουν γραφτεί το τελευταίο διάστημα στο ρεπορτάζ και των τριών ομάδων - Λύσεις που, δίχως άλλο, βρίσκονται στο πάνω ράφι, αν και για τον έναν ή τον άλλον λόγο έχουν ξεμείνει χωρίς ομάδα.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Τσέκα, που δεν ανανέωσε στη Λιλ, και το όνομά του έχει συνδεθεί ανοιχτά με τον Ολυμπιακό. Η ποδοσφαιρική του αξία παραμένει σε πολύ υψηλό επίπεδο (9 εκατομμύρια ευρώ στο Transfermarkt) και αυτό από μόνο του δείχνει πόσο σημαντική είναι η παρουσία του στην 11άδα μιας ομάδας. Ο Πορτογάλος κεντρικός χαφ έμεινε ελεύθερος τον Ιούνιο, αλλά το υψηλό κασέ του (ζητούσε 2.500.000 ευρώ ετήσιο συμβόλαιο, συν πριμ υπογραφής) έκανε δύσκολη τη μεταγραφή του μέσα στο καλοκαίρι. Ενδιαφέρον για τον 27χρονο ποδοσφαιριστή εκδήλωσαν η Πόρτο, η Τράμπζονσπορ, η Λιόν, ομάδες από το MLS, το Κατάρ και την Σαουδική Αραβία, αλλά δεν υπήρξε συμφωνία.

Την ίδια στιγμή, όμως, το όνομά του έχει βρεθεί και στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, που επίσης ψάχνει για παίκτη στην ίδια θέση. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει ακριβώς έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά και την ποιότητα του Τσέκα, αλλά αν στο παιχνίδι υπάρχει ο Ολυμπιακός (που παίζει και στο Γιουρόπα Λιγκ) το Τριφύλλι τι μπορεί να κάνει για να δελεάσει τον Πορτογάλο; Έναν παίκτη που δεν έχει και ενδιαφέρον για την Εθνική ομάδα της πατρίδας του ενόψει του Μουντιάλ, άρα και ο εξασφαλισμένος χρόνος που μπορεί να του προσφέρουν οι Πράσινοι δεν πρέπει να του λέει και πολλά...

Την ίδια στιγμή που οι Πειραιώτες έχουν στη λίστα τους και ψάχνουν την περίπτωση του Νεμάνια Ραντόγια, που έχει μείνει ελεύθερος από την Λεβάντε. Μόνο που ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει προταθεί και στον Άρη! Προφανώς, ξανά, ο πρωταθλητής Ελλάδας με την εξασφαλισμένη συμμετοχή στους ομίλους τού Γιουρόπα Λιγκ έχει προβάδισμα (έτσι κι αλλιώς έχει πιο μεγάλο πορτοφόλι), παρόλα αυτά ένας από χαφ που ζαχαρώνουν οι Πειραιώτες βρίσκεται ψηλά στη λίστα (και έχει προταθεί!) και σε άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα.

Λέτε ο Αλαφούζος και ο Καρυπίδης να πιάσουν στον ύπνο τους Ερυθρόλευκους και να τους πάρουν τους δύο χαφ που έχουν στη λίστα τους, για να ολοκληρώσουν τη δεύτερη ενίσχυση που κάνουν φέτος το καλοκαίρι; Το sportdog θα πει και το ανάποδο (αναλογα και με τις εξελίξεις στην υπόθεση του Αγκιμπού): Ας μην αποκλείσουμε στο τέλος να πάρει ο Μαρινάκης και τον Τσέκα και τον Ραντόγια! 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρχεται… δεύτερος Μαρσέλο - Χάλασε μεταγραφή η γυναίκα του - Από το Λιμάνι... στον ΠΑΟΚ ο ατζέντης!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags