Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μεταγραφή έκπληξη στο Λιμάνι μετά τη Ναντ - Top όνομα για την επίθεση - Ο διάδοχος του Ελ Αραμπί
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-09 10:00:00

Μεταγραφή έκπληξη στο Λιμάνι μετά τη Ναντ - Top όνομα για την επίθεση - Ο διάδοχος του Ελ Αραμπί!

του Παναγιώτη Νικολάου
Μεταγραφή έκπληξη στο Λιμάνι μετά τη Ναντ - Top όνομα για την επίθεση - Ο διάδοχος του Ελ Αραμπί!

Με 2 εκατομμύρια έρχεται, μπαίνει αμέσως 11αδα και δίνει γκολ! Γιατί οι Πειραιώτες αναμένεται να κινηθούν πλέον και για την απόκτηση επιθετικού τα επόμενα 24ωρα, το πρόβλημα που υπάρχει στο ρόστερ και η κίνηση που θα λύσει τα χέρια του Κορμπεράν τόσο για φέτος όσο και για τα επόμενα χρόνια.

Ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού παραμένει το όνομα του Τάσου Δουβίκα, καθώς η ομάδα τού Κάρλος Κορμπεράν δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα να κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή για τη γραμμή κρούσης.

Η φημολογία που είχε αναπτυχθεί πριν από αρκετό καιρό φαίνεται ότι συζητιέται ακόμα στο Λιμάνι, με τον Έλληνα επιθετικό να βρίσκεται ξανά στις επαφές που κάνουν οι Ερυθρόλευκοι. Γιατί, φέτος, η μεταγραφική περίοδος έχει διευρυνθεί μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου και, φυσικά, αυτό δεν αποκλείει να γίνει κίνηση μέχρι και την τελευταία μέρα.

Κι εδώ έχει ενδιαφέρον να δούμε το στάτους που υπάρχει στους επιθετικούς του Ολυμπιακού, για να καταλάβουμε για ποιον λόγο "παίζει" ακόμα στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ ο Δουβίκας. Ας δούμε αναλυτικά.

α) Ελ Αραμπί/Χουάνγκ: Ο Μαροκινός άσος δεν έχει αρχίσει καλά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τού Ολυμπιακού τη φετινή αγωνιστική περίοδο, αν και το γκολ με πέναλτι που πέτυχε στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος μπορεί να τον... ξεμπουκώσει. Παρόλα αυτά είναι γεγονός ότι δεν έχει τις ίδιες επαφές όπως πριν, οι δυνάμεις του προφανώς και δεν είναι ίδιες κ.λπ. Αυτός είναι ο λόγος που είδαμε βασικό τον Χουάνγκ, ο οποίος όμως είναι φανερό πως θέλει ακόμα πολύ χρόνο για να βοηθήσει τους Πειραιώτες.

 β) Αμπουμπακάρ Καμαρά: Ήρθε το καλοκαίρι στο Λιμάνι μέσω του Άρη, αλλά δίχως άλλο δεν είναι ο επιθετικός-killer που θα βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης και θα δώσει στον Ολυμπιακό τα 15-20 γκολ που περιμένει από τον βασικό φορ του. Περισσότερο αναμένεται να παίξει ως δεύτερος επιθετικός ή στα πλάγια, ενώ απέναντι στην Ναντ, χθες βράδυ, έδειξε φανερά ανέτοιμος.

γ) Χασάν: Εδώ είναι η απάντηση στο γιατί υπάρχει ακόμα η φημολογία για τον Δουβίκα και τον Ολυμπιακό: Ο διεθνής Αιγύπτιος άσος αποχώρησε από το Λιμάνι και πλέον στο ρόστερ υπάρχουν δύο κλασικοί φορ, σε μια σεζόν που έχει σταθερά πρωταθληματικού χαρακτήρα υποχρεώσεις στην Ελλάδα αλλά και τα παιχνίδια στο Γιουρόπα Λιγκ.

Με λίγα λόγια είναι επιβεβλημένη η ανάγκη για την έλευση επιθετικού που θα μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα μετά την αποχώρηση Χασάν (ο Δουβίκας δεν χρειάζεται καθόλου χρόνο προσαρμογής), και με την παρουσία του θα εξασφαλίζει και την επόμενη σεζόν του συλλόγου που ο Ελ Αραμπί θα είναι 36 ετών και ο δανεισμός του Χουάνγκ θα έχει ολοκληρωθεί... 

Ο Ολυμπιακός και ο Τάσος Δουβίκας φαίνεται ότι διατηρούν ζωντανό το φλερτ τους, στην πιάτσα θεωρούν ότι η μεταγραφή μπορεί να προχωρήσει με ένα ποσό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ, κι εμείς περιμένουμε για να δούμε τις εξελίξεις στις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρχεται… δεύτερος Μαρσέλο - Χάλασε μεταγραφή η γυναίκα του - Από το Λιμάνι... στον ΠΑΟΚ ο ατζέντης!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags