Λιγότερο από μία εβδομάδα έχει πλέον μπροστά του ο Παναθηναϊκός, καθώς την προσεχή Τετάρτη (15/9) η μεταγραφική περίοδο εκπνέει. Και μέσα σε αυτές τις 6 ημέρες, οι Πράσινοι -θεωρητικά- αναζητούν δύο ποδοσφαιριστές. Αλλά όπως σας έχει ενημερώσει ήδη το Sportdog, σίγουρος είναι μόνο ο ένας, το «8άρι». Ο πιο επιτελικός χαφ ίσως δεν έρθει τώρα και πάει για τον Ιανουάριο. Στη θέση αυτή πάντα να κρατάμε το όνομα του Πάολο Φερνάντες του Βόλου.

Πίσω στο «8άρι» τώρα. Μεταξύ των 2-3 περιπτώσεων που είχαν μπει στην τελική ευθεία, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει δώσει το «οκ» τουλάχιστον για μία από αυτές. Μάλιστα οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη οι διαπραγματεύσεις από την πλευρά της ΠΑΕ έχουν ξεκινήσει, προκειμένου το deal να κλείσει όσο το δυνατόν ταχύτερα. Ει δυνατόν και μέσα στο Σαββατοκύριακο!

Όχι πως δεν το έχουμε συνηθίσει από τον Ιβάν, αλλά ο Σέρβος τεχνικός έχει απορρίψει σωρεία προτάσεων για παίκτες. Η τελική του επιλογή θα κρίνει το αν έκανε καλά, ωστόσο υπάρχει κάτι που δεν πρέπει να παραβλέψουμε, όποιος ποδοσφαιριστής κι αν ντυθεί τελικά στα πράσινα. Αυτό, είναι ότι η ομάδα άργησε απελπιστικά να βρει ένα χαφ, τον οποίο γνώριζε από τον Μάιο πόσο τον χρειαζόταν.

Αν η υπόθεση του βασικού «8αριού» τελειώσει μέσα στα επόμενα 24ωρα, ίσως γίνει μία προσπάθεια μέχρι την τελευταία ώρα των μεταγραφών για την απόκτηση ενός ακόμα πιο επιτελικού μέσου. Ειδάλλως θα γίνει ό,τι προείπαμε, με την προσθήκη να μετατίθεται χρονικά για Γενάρη.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Βρήκαν διαιτητές, κανονικά το ντέρμπι- "Καμένο χαρτί" ο Μπένετ- Ήξερε ο Μπαλτάκος για Σιδηρόπουλο!