Facebook Pixel Άρης: Λύνει τα... χέρια του Άρη αυτός ο παίκτης - Έρχεται με... φόρα από ματσάρα με γκολ και ασίστ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-09 19:56:00

Λύνει τα... χέρια του Άρη αυτός ο παίκτης - Έρχεται με... φόρα από ματσάρα με γκολ και ασίστ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Λύνει τα... χέρια του Άρη αυτός ο παίκτης - Έρχεται με... φόρα από ματσάρα με γκολ και ασίστ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Έντουιν Ροντρίγκεζ βρίσκεται προ των πυλών του Άρη, καθώς όπως ενημέρωσε προ ημερών η Κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, για τον 22χρονο από την Ονδούρα υπάρχει συμφωνία με την Ολίμπια και θα αποκτηθεί είτε με αγορά είτε σαν δανεικός.

Άρης: Ο Έντουιν Ροντρίγκεζ βρίσκεται προ των πυλών του Άρη, καθώς όπως ενημέρωσε προ ημερών η Κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, για τον 22χρονο από την Ονδούρα υπάρχει συμφωνία με την Ολίμπια και θα αποκτηθεί είτε με αγορά είτε σαν δανεικός.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός τα ξημερώματα έπαιξε με την ομάδα του στο CONCACAF League αντιμετωπίζοντας στη Νικαράγουα την Ντιριάνγκεν. Τελικό σκορ 0-4 για την ομάδα από την Ονδούρα, με τον Ροντρίγκεζ, που αγωνίστηκε για 77 λεπτά να σημειώνει το τρίτο γκολ της ομάδας του και δίνει την ασίστ στο δεύτερο.

Για την περίπτωσή του αναμένεται νεότερη ενημέρωση σχετικά με την ημερομηνία άφιξής του στη Θεσσαλονίκη, κάτι που θα πρέπει να γίνει το αργότερο μέσα στην επόμενη εβδομάδα μιας και στις 15 Σεπτεμβρίου ολοκληρώνονται οι μεταγραφές.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags