Facebook Pixel Φέρνει νέο Καμαρά ο Ολυμπιακός - Συζητήσεις με χαφάρα 4 εκατομμυρίων - Στο… κόλπο και η Μίλαν!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-09 21:01:00

Φέρνει νέο Καμαρά ο Ολυμπιακός - Συζητήσεις με χαφάρα 4 εκατομμυρίων - Στο… κόλπο και η Μίλαν!

του Παναγιώτη Νικολάου
Φέρνει νέο Καμαρά ο Ολυμπιακός - Συζητήσεις με χαφάρα 4 εκατομμυρίων - Στο… κόλπο και η Μίλαν!

Μετά τον Μπακαγιόκο, άλλος ένας μέσος στη λίστα των Πειραιωτών! Στο Λιμάνι... τρέχουν τα τελευταία 24ωρα για τον ποδοσφαιριστή που θα δώσει λύσεις στη μεσαία γραμμή και στη λίστα τους βρέθηκαν ένας παίκτης με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά. Πού υπέγραψε και τι... δείχνει η έρευνα των Ερυθρολεύκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γαλλία, ο Ολυμπιακός έκανε προσπάθεια να αποκτήσει από την Μπορντό τον 22χρονο, Ζαν Ονάνα. Ο Καμερούνεζος μέσος των Γιρονδίνων αγωνίζεται ως «6» και «8», όντας διεθνής με την εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Φέτος είχε 3 συμμετοχές στη Β΄ Γαλλίας με την Μπορντό, ενώ πριν κλείσει στη Λανς στην οποία μεταγράφηκε με 4 εκατομμύρια ευρώ πριν μερικά 24ωρα, είχε βρεθεί μεταξύ άλλων κοντά σε Μίλαν και Σπέτσια. Γενικώς, το όνομά του έπαιξε πάρα πολύ στην Ιταλία.

Η ενασχόληση με περιπτώσεις σαν του Ονάνα, δείχνει ότι ο Ολυμπιακός ψάχνει ενεργά στην αγορά για παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Μαντί Καμαρά. Έτσι κι αλλιώς και πριν, η ομάδα του Κορμπεράν είχε ανοιχτά τα ραντάρ της για χαφ, ωστόσο μετά την παραχώρηση του Μαντί στη Ρόμα η ανάγκη για ενίσχυση στον άξονα μετατράπηκε σε επιτακτική.

Επίσης, δεν είναι τυχαίο ότι οι Ερυθρόλευκοι συνεχίζουν να βλέπουν με πολύ καλό μάτι Αφρικανούς αθλητές, ειδικά από πρωταθλήματα που έχουν πολλούς και καλούς τέτοιους όπως το γαλλικό. Μόλις πέρσι, άλλωστε, απέκτησε τον Αγκιμπού Καμαρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή έκπληξη στο Λιμάνι μετά τη Ναντ - Top όνομα για την επίθεση - Ο διάδοχος του Ελ Αραμπί!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags