Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Επιστροφή Μάντζιου με... Μιραλάς - Πολλά τα λεφτά για Ραντζέλοβιτς - Η αλήθεια για Ζαγαρίτη και Ελλάδα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-10 18:08:00

Επιστροφή Μάντζιου με... Μιραλάς - Πολλά τα λεφτά για Ραντζέλοβιτς-Η αλήθεια για Ζαγαρίτη και Ελλάδα

GOALάρες by Εvaggelistis
Επιστροφή Μάντζιου με... Μιραλάς - Πολλά τα λεφτά για Ραντζέλοβιτς-Η αλήθεια για Ζαγαρίτη και Ελλάδα

Γιατί έμεινε στην Πάρμα ο Έλληνας μπακ και η πώληση του Σέρβου εξτρέμ! Τρία δυνατά παρασκήνια στο sportdog.gr για τον πρώην προπονητή του Άρη που είναι έτοιμος να επιστρέψει στους πάγκους, για τη συμφωνία του Ολυμπιακού με την Ουράλ και τις προτάσεις που είχε το καλοκαίρι ο Ζαγαρίτης.

1/MANTZIOΣ: μετά την αποχώρησή του από τον Άρη (με τον αντικαταστάτη του, Μπούργος, να μην μακροημερεύει στο "Βικελίδης"), ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός παραμένει χωρίς πάγκο. Πιθανότατα όμως, όχι για πολύ καιρό ακόμη αφού υπάρχει έντονο φλερτ από μεγάλη ομάδα της Κύπρου. Συγκεκριμένα, η ΑΕΛ που δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα, έχει έτοιμο στην ...έξοδο τον Πορτογάλο κόουτς Σίλας (παρότι πήγε τον Ιούνιο στην Λεμεσό) και ως Νο 1 υποψήφιο για να αντικαταστήσει έχει τον Άκη Μάντζιο!! Μέχρι και...γνώμες ζήτησε και πήρε από Ελλάδα η ΑΕΛ για τον πρώην του Άρη. Παρεμπιπτόντως στην ΑΕΛ παίζει πλέον, στα 34 του χρόνια και με την χρηματιστηριακή του αξία μόλις στις 400.000 ευρώ, ο Κέβιν Μιραλάς...

2/ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ: ο Σέρβος εξτρεμ κι έφυγε με μεταγραφή - και όχι νέο δανεισμό - όπως δήλαδη ήθελε απο τον Ολυμπιακό... Και ο Ολυμπιακός πήρε 7ψηφιο ποσό (με το ένα μπροστά) ως  transfer fee, όπως δηλαδή επιθυμούσε το κλαμπ. Και οι δυο πλευρές στο τέλος, έμειναν ικανοποιημενες απο ένα deal που προέκυψε σαν φθινοπωρινός έρωτας. Η Ουράλ τον Σεπτέμβριο εμφανίστηκε, "καιγόταν" να κλείσει έναν αξιόπιστο εξτρεμ αφού είναι στην τελευταία θέση του ρωσικού πρωταθλήματος (μαζί με την Τορπέντο Μόσχας του Λε Ταλέκ) ενω πιεζόταν και χρονικά αφού οκτώ (8) του μήνα έκλεισε το μεταγραφικό παράθυρο. Και όπως λένε στην πιάτσα agents, όλα αυτά τα εκμεταλλεύτηκε ο έμπειρος παράγοντας Γιάννης Βρέντζος και έκλεισε μια πολύ καλή συμφωνία στην εκπνοή (για τους Ρώσσους) της μεταγραφικής περιόδουΌχι πως ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς ζημιώθηκε αφού αύξησε τις ετήσιες αποδοχές του σχεδόν κατά 70%, συγκριτικά με αυτά που καθάριζε στους "ερυθρόλευκους"!!

3/ΖΑΓΑΡΙΤΗΣ: τελικά έμεινε στην Πάρμα παρότι υπήρχαν ενδιαφερόμενοι. Το ιταλικό κλαμπ, που έχει συμβόλαιο με τον Έλληνα αριστερό μπακ ως το 2024, τον κοστολογούσε με 1.200.000 ενώ δεν συζητούσε και δανεισμό του χωρίς συγκεκριμένη οψιόν αγοράς. Και τέτοιο transfer fee δεν βρισκόταν ομάδα να το δώσει, αν και η Rogon είχε προτάσεις για τον πελάτη της. Άλλωστε στην Πάρμα ο κόουτς τον υπολογίζει ως μπακ απ του βασικού και έμπειρου αριστερού μπακ της ομάδας, με τον Βασίλη Ζαγαρίτη μόλις την προηγούμενη αγωνιστική να καταγράφει την πρώτη του 16λεπτη συμμετοχή (κόντρα στην Τζένοα), ως αλλαγή. Για τον 21χρονο ακραίο και πρώην του Παναθηναϊκού, μπορεί να γράφτηκαν αυτό το καλοκαίρι διάφορα για ενδιαφέρον Μπιγκφοράτων ομάδων να τον ...επαναπατρίσουνε, αλλά στην Πάρμα και την Rogon δήλωναν άγνοια για κάτι τέτοιο. Ομάδες κινήθηκαν για να αποκτήσουν τον Ζαγαρίτη, όχι όμως, από την Ελλάδα...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Για αυτό βλέπει Ελλάδα ο Χάμες - Ερχεται με σούπερ τιμή σε... Big 3 - Μάτα για Παναθηναϊκό!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags