Facebook Pixel ΑΕΚ - Ματίας Αλμέιδα: "Χουνέρι" Αλμέιδα σε Μάνταλο - Δεν... μασάει, "τιμωρία" και σε δεύτερο top άσο - Ανατροπή με ΠΑΟ
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-11 12:30:00

"Χουνέρι" Αλμέιδα σε Μάνταλο - Δεν... μασάει, "τιμωρία" και σε δεύτερο top άσο - Ανατροπή με ΠΑΟ!

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Χουνέρι" Αλμέιδα σε Μάνταλο - Δεν... μασάει, "τιμωρία" και σε δεύτερο top άσο - Ανατροπή με ΠΑΟ!

Γιατί "χάθηκε" ο αρχηγός και τι συμβαίνει στα αποδυτήρια της Ένωσης! Ο Αργεντινός προπονητής είναι το απόλυτο αφεντικό στην ομάδα και δεν δίνει σημασία στα ονόματα. Τι συνέβη τις προηγούμενες ημέρες και το πρώτο ντέρμπι της σεζόν.

Η ΑΕΚ έβγαλε αντίδραση μετά την ήττα από τον Βόλο και επικράτησε 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα, παίρνοντας μια βαθιά ψυχολογική ανάσα. Με την πίεση που υπάρχει σε μία μεγάλη ομαδα όπως είναι ο Δικέφαλος, ο Ματίας Αλμέιδα έχει ανάγκη τα νικηφόρα αποτελέσματα -έστω και χωρίς καλές εμφανίσεις- προκειμένου να δουλέψει απερίσπαστος και να περάσει τη φιλοσοφία του σε ένα σύνολο παικτών που ακόμα ψάχνει χημεία.

Πολλές συζητήσεις έχουν γίνει για τον τρόπο παιχνιδιού που προσπαθεί να εφαρμόσει ο Αλμέιδα και το αν αυτός ταιριάζει στην ομάδα του. Μέχρι στιγμής, πάντως, φαίνεται ότι ο Πέτρος Μάνταλος είναι από τους παίκτες που δεν έχουν ανταποκριθεί απόλυτα στα "θέλω" του Αργεντινού τεχνικού.



Αν και ο διεθνής άσος πήρε φανέλα βασικού στις δύο πρώτες αγωνιστικές, τα πράγματα στη συνέχεια δεν εξελίχθηκαν ιδανικά για αυτόν. Έπαιξε σε ολόκληρο το 90λεπτο της νικηφόρας πρεμιέρας με τη Λαμία, αλλά έγινε αλλαγή στο ημίχρονο κόντρα στον Βόλο και ο Αλμέιδα τον άφησε στον πάγκο ενάντια στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Πολλά μπορεί να πει κανείς για τον Αλμέιδα, ωστόσο δεν αμφισβητείται με τίποτα ότι ο Αργεντινός έχει φροντίσει να δημιουργήσει καλό κλίμα στην ομάδα. Αυτό γίνεται εύκολα αντιληπτό από τον τρόπο που πανηγυρίζουν οι παίκτες τα γκολ τους και τις εκδηλώσεις αγάπης προς τον προπονητή τους. Αυτή είναι η μία όψη του νομίσματος, καθώς πηγές που γνωρίζουν τα τεκταινόμενα στην ΑΕΚ αναφέρουν ότι ο Λατίνος προπονητής είναι επίσης ιδιαίτερα  απαιτητικός αγωνιστικά και δεν καταλαβαίνει από ονόματα!

Με τον τρόπο που έχει χειριστεί μέχρι στιγμής την υπόθεση Μάνταλου, πολλοί θεωρούν ότι ο Αλμέιδα στέλνει... μήνυμα στα υπόλοιπα αστέρια της ομάδας του. Ότι δεν πρόκειται κανείς να έχει ευνοϊκή μεταχείριση όσο ταλαντούχος και αν είναι, όσα και αν έχει προσφέρει στον σύλλογο στο παρελθόν. Θα παίζουν οι πιο φορμαρισμένοι και αυτοί που υπηρετούν καλύτερα το σχέδιο του Αργεντινού προπονητή.

Άλλωστε, ακόμα και πριν τον Μάνταλο, η πρόθεση του Αλμέιδα είχε φανεί από την απόφασή του να "στείλει" στον πάγκο τον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος ακόμα δεν έχει ξεκινήσει βασικός σε κανένα από τα τρία επίσημα ματς της σεζόν.

Ωστόσο, επειδή ο Αργεντινός είναι δίκαιος προπονητής και δεν... φοβάται τα ρίσκα και να στηρίζει τις αποφάσεις του, μη ξανφιαστείτε αν και οι δύο ποδοσφαιριστές είναι στην αρχική ενδεκάδα για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Για αυτό βλέπει Ελλάδα ο Χάμες - Ερχεται με σούπερ τιμή σε... Big 3 - Μάτα για Παναθηναϊκό!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags