Facebook Pixel Χάμες Ροντρίγκες: Η μεταγραφή που τίναξε στον αέρα με 5.6 Εκατ €
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-11 17:05:00

"Τίναξε στον αέρα μεταγραφή 5.6 εκατ. ο Χάμες - Έχει σχέδιο να φύγει - Έκανε τον τραυματία γιατί..."

του Γιώργου Κτενά
"Τίναξε στον αέρα μεταγραφή 5.6 εκατ. ο Χάμες - Έχει σχέδιο να φύγει - Έκανε τον τραυματία γιατί..."

Ο Κολομβιαβός σούπερ σταρ ακούγεται πολύ έντονα για Ελλάδα! Ποια μεγάλη ομάδα μπορεί να καλύψει τις οικονομικές του απαιτήσεις, σε τι κατάσταση βρίσκεται και γιατί έχει μείνει εκτός επίσημων αγώνων για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα; Διαβάστε στο Sportdog.gr!
 

Το όνομα του Χάμες Ροντρίγκες επανήλθε στο προσκήνιο για την Ελλάδα, καθώς δημοσίευμα του εξωτερικού… άναψε φωτιές, αφού ανέφερε ότι η περίπτωσή του απασχολεί τις μεγάλες ομάδες της Super League.

Ο Ευάγγελος Μίχος με το έγκυρο ρεπορτάζ του, έδωσε στο Sportdog.gr συνέχεια στο θέμα, αποκαλύπτοντας ότι ο Κολομβιανός άσος έχει προταθεί στους Big-4 και βλέπει θετικά την προοπτική της Ελλάδας, παρουσίασε τα χρήματα που ζητάει για το συμβόλαιό του και εξήγησε γιατί έχει βγει εκτός… μάχης ο ΠΑΟΚ!

Το sportdog λοιπόν έψαξε να μάθει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Χάμες και τι έκανε πέρυσι ο πρώην άσος των Μονακό, Ρεάλ Μαδρίτης και Έβερτον και νυν της Αλ Ραγιάν, μιλώντας με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Σιώρη, έναν από τους ελάχιστους στην Ελλάδα που παρακολουθεί τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο του Αραβικού κόσμου.

"Πώληση με 5,6 εκατ. ευρώ - Βαριά άρρωστη η ομάδα του - Σχέδιο για να αποχωρήσει"

"Δεν ήθελε να πάει στη Βραζιλία πρόσφατα, που η Μποταφόγκο είχε συμφωνήσει με 5,6 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του από την Αλ Ραγιάν. Και η Πόρτο είχε ακουστεί ως ομάδα που είχε δείξει ενδιαφέρον, όπως και η Αλ Νασρ τής Σαουδικής Αραβίας - Πρωτάθλημα που υπάρχουν πλέον πολλά λεφτά. Η Αλ Ραγιάν δε θα ήταν αρνητική στο να τον πουλήσει, αλλά δεν ήθελε να φύγει ο παίκτης για την Μποταφόγκο με την οποία υπήρχε συμφωνία", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος.

Πώς ήταν η καριέρα του, Δημήτρη, την περασμένη σεζόν στην Αλ Ραγιάν;

"Πήγε χάλια, δεν έκανε τίποτα, η ομάδα του βέβαια ήταν βαριά άρρωστη και τερμάτισε στις τελευταίες θέσεις του πρωταθλήματος".

Άρα δεν είναι σε καλή κατάσταση;

"Έχει να παίξει ποδόσφαιρο πέντε μήνες, γιατί δηλώνει τραυματίας. Στα φιλικά τώρα έπαιξε, αλλά πάλι στα επίσημα δεν παίζει. Προφανώς έχει κάποιο σχέδιο για να αποχωρήσει ίσως. Άλλωστε είχε γίνει και ένα επεισόδιο με διαιτητή την περασμένη αγωνιστική περίοδο, που δείχνει αν μη τι άλλο έναν εκνευρισμό που είχε".


"Κασέ 8-10 εκατ. ευρώ - Θέλουν να τον ξεφορτωθούν... "

Τι συμβόλαιο μπορεί να έχει στην Αλ Ραγιάν;

"Δεν είχε διαρρεύσει όταν είχε υπογράψει, το περασμένο καλοκαίρι, αλλά πρέπει να έπαιρνε 8-10 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Τέτοιου επιπέδου ποδοσφαιριστές με τέτοια συμβόλαια έρχονται στο Κατάρ".

Θεωρείς ότι μπορεί να μείνει ελεύθερος;

"Θεωρώ ότι θέλουν να τον ξεφορτωθούν, αλλά τελείως ελεύθερο είναι δύσκολο. Τον Ιούνιο είχε δεχτεί να αποχωρήσει αλλά τελικά δεν είχε προχωρήσει η πώλησή του γιατί δεν ήθελε να πάει στη Βραζιλία".

Προφανώς στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό μπορεί να κάνει τη διαφορά.

"Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι μετά από τόσους μήνες που έχει να παίξει σε επίσημα ματς, αλλά το ελληνικό πρωτάθλημα έχει πολύ χαμηλό επίπεδο. Αλλά δεν θεωρώ πιθανό να έρθει στην Ελλάδα, έχει τεράστιο συμβόλαιο".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Για αυτό βλέπει Ελλάδα ο Χάμες - Ερχεται με σούπερ τιμή σε... Big 3 - Μάτα για Παναθηναϊκό!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags