Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βόλος: Ο Ελ Αραμπί "έσβησε" τον Ουί-Τζο - Μόνο νεύρα ο Βρσάλικο - Ψυχολογικό θέμα ο Ντε Λα Φουέντε!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-11 21:22:00

Ο Ελ Αραμπί "έσβησε" τον Ουί-Τζο - Μόνο νεύρα ο Βρσάλικο - Ψυχολογικό θέμα ο Ντε Λα Φουέντε!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ο Ελ Αραμπί "έσβησε" τον Ουί-Τζο - Μόνο νεύρα ο Βρσάλικο - Ψυχολογικό θέμα ο Ντε Λα Φουέντε!

Ποιοι προβλημάτισαν και οι λίγοι που διασώθηκαν από το "ναυάγιο" με Βόλο. Δεν έχουν μπει καλά στη σεζόν οι μεταγραφές του Ολυμπιακού και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Μεγάλη πλέον η πίεση στον Κάρλος Κορμπεράν.
 

Η αντίδραση που έψαχνε ο Ολυμπιακός μετά την κακή εμφάνιση και ήττα από τη Ναντ δεν ήρθε, αντιθέτως η εντός έδρας ισοπαλία με τον Βόλο φέρνει τους Πειραιώτες και τον Κάρλος Κορμπεράν σε δύσκολη θέση.

Ο εξαιρετικά οργανωμένος Βόλος κατέβηκε στο Καραϊσκάκη με συνταγή ανάλογη αυτής που του χάρισε μεγάλη εκτός έδρας νίκη κόντρα στην ΑΕΚ. Η διαβασμένη και συμπαγής αμυντικά ομάα του Μπράτσου εξέθεσε τις αδυναμίες του Ολυμπιακού, ο οποίος με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο, επί της ουσίας... πέταξε το πρώτο ημίχρονο στα σκουπίδια.

Για δεύτερο σερί παιχνίδι η παρουσία του Χουάνγκ Ουί-Τζο στην κορυφή της επίθεσης δεν απέδωσε καρπούς. Ο Νοτιοκορεάτης κινείται χωρίς την μπάλα, είναι μαχητικός και πιέζει, αλλά είναι φανερό αφενός ότι δεν έχει βρει χημεία με τους συμπαίκτες του και αφετέρου ότι δεν είναι ο επιθετικός που θα γεμίσει την αντίπαλη περιοχή, αποτελώντας σημείο αναφοράς στην επίθεση.

Η είσοδος του Ελ Αραμπί στο δεύτερο ημίχρονο μεταμόρφωσε τον Ολυμπιακό και δημιούργησε πολλά προβλήματα στα στόπερ του Βόλου. Ο Μαροκινός λύτρωσε την ομάδα του στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα, τη στιγμή που οι συμπαίκτες του έχασαν τα... άχαστα, και έστειλε "μήνυμα" στον Κάρλος Κορμπεράν αναφορικά με το πόσο κομβικός παραμένει για την ομάδα του.

Μαζί με τον Ελ Αραμπί, ο έτερος "γερόλυκος", Ματιέ Βαλμπουενά, ήταν συγκινητικός. Με διαφορά ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού, δημιούργησε για τους συμπαίκτες του και έφτασε και ο ίδιος κοντά στο γκολ, ενώ δεν σταμάτησε να τρέχει μέχρι το 78', όταν και έγινε αλλαγή αφού δεν είχε άλλες δυνάμεις. Είναι απίστευτο το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει τόσους μεσοπιθετικούς, κι όμως ο 37χρονος Βαλμπουενά αποδεικνύεται ο πιο επιδραστικός του παίκτης τη φετινή σεζόν!



Ο Τζος Μπόουλερ έδειξε και πάλι κάποια θετικά στοιχεία, αναφορικά με τη διάθεση που βγάζει στο γήπεδο και τη διεισδυτικότητά του. Ωστόσο, ο Άγγλος έχει θέμα στα τελειώματα των φάσεων, είτε είναι σουτ είτε σέντρες. Αντίστοιχο θέμα στην τελική προσπάθεια δείχνει να έχει και ο Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε, που έχει σπαταλήσει αρκετές ευκαιρίες στα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί, με αποκορύφωμα το απίστευτο δοκάρι στο 95' ενάντια στον Βόλο. Φαίνεται λοιπόν ότι ο Αμερικανός δεν έχει ξεκινήσει με καλή ψυχολογία την πορεία του στους πρωταθλητές Ελλάδας. Ίσως ένα γκολ να τον βοηθήσει να "ξεμπουκώσει".

Επίσης, με κάθε άλλο παρά ιδανικό τρόπο έχει ξεκινήσει την καριέρα του στο Λιμάνι ο Σίμε Βρσάλικο. Ένας τραυματισμός τον άφησε εκτός με το... καλημέρα, επέστρεψε κόντρα στον Βόλο και έμοιαζε νευρικός. Δεν βοήθησε στην επίθεση, είχε ένα σκληρό μαρκάρισμα που στην εποχή του VAR θα μπορούσε κάλλιστα να δοθεί κόκκινη κάρτα και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον Άβιλα.

Τέλος, η απόδοση του Ρέαμπτσιουκ προβλημάτισε για ακόμα ένα παιχνίδι. Την Πέμπτη με Ναντ ήταν ο Μπλας, την Κυριακή ο Φερνάντες, που έκαναν... πάρτι από την πλευρά του Μολδαβού, με τον παίκτη των Ερυθρολεύκων να αδυνατεί να τους σταματήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τίναξε στον αέρα μεταγραφή 5.6 εκατ. ο Χάμες - Έχει σχέδιο να φύγει - Έκανε τον τραυματία γιατί..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags