Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Μόνο ο Μαρινάκης τέτοιες μεταγραφές, φτιάχνει υπερομάδα - Κάνει πλάκα ο Μαρσέλο, παικτάρα ο Χάμες"
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-14 19:05:00

"Μόνο ο Μαρινάκης τέτοιες μεταγραφές, φτιάχνει υπερομάδα - Κάνει πλάκα ο Μαρσέλο, παικτάρα ο Χάμες"

του Γιώργου Κτενά
"Μόνο ο Μαρινάκης τέτοιες μεταγραφές, φτιάχνει υπερομάδα - Κάνει πλάκα ο Μαρσέλο, παικτάρα ο Χάμες"

Ο Αναστόπουλος χρήζει πρώτο φαβορί για τίτλο τον Ολυμπιακό! Μιλώντας στο Sportdog.gr σχολιάζει τις δύο τεράστιες μεταγραφές των Πειραιωτών, μιλάει για όσα θα δώσουν στην ομάδα, για την απόφαση του ιδιοκτήτη να τους φέρει στην Ελλάδα, αλλά και για όσα θα δούμε στη συνέχεια της χρονιάς.

Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Χάμες Ροντρίγκες, λίγες μόλις ημέρες μετά από την υπογραφή συμβολαίου τού Μαρσέλο με τους Ερυθρόλευκους, και το sportdog επικοινώνησε με τον Νίκο Αναστόπουλου για να σχολιάσει το γεγονός.

Ο παλαίμαχος άσος και νυν προπονητής, έχει γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία των Πειραιωτών και προφανώς η άποψή του έχει ξεχωριστή σημασία στα θέματα των Ερυθρόλευκων.

"Μόνο ο Μαρινάκης φέρνει τέτοιους παίκτες - Δεν αστειεύεται με τον Ολυμπιακό - Αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο"

"Μόνο ο κύριος Μαρινάκης μπορεί να φέρει τέτοια κλάση παικτών στην Ελλάδα. Και προ μηνός είχα πει σε συνέντευξη ότι μας έχει συνηθίσει, όπως το 2010 που πήρε διαλυμένο τον Ολυμπιακό, όταν βλέπει κάτι ότι δεν πηγαίνει καλά να τα αλλάζει όλα. Δεν αστειεύεται και φέρνει παίκτες που κάνουν πάταγο στην Ευρώπη. Και να σκεφτούμε ότι η ομάδα δεν είναι στο Τσάμπιονς Λιγκ", ανέφερε αρχικά μέσω του sportdog.

Έχετε αγωνιστεί στο κορυφαίο επίπεδο, είστε πολλά χρόνια προπονητής, ποια είναι η καλύτερη θέση για να αξιοποιηθεί ο Χάμες Ροντρίγκες;

"Αυτό το γνωρίζει καλύτερα ο προπονητής του Ολυμπιακού. Αλλά μιλάμε για παιχταρά. Παίζει 10άρι, σκοράρει και πασάρει και είναι άριστος στα στημένα. Τι να συζητάμε τώρα; Ο Μαρσέλο έπαιζε με τη Ρεάλ και έκανε τη διαφορά μέχρι πριν από λίγους μήνες, άρα εδώ θα κάνει πλάκα. Πρόκειται για δύο πολύ μεγάλες μεταγραφές, μεγάλης εμβέλειας. Που κάνουν τον Ολυμπιακό πάλι είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί στη διεκδίκηση του τίτλου".

"Με ευκολία τη διαφορά ο Μαρσέλο - Φτιάχνει υπερομάδα - Θα ανεβάσει τον Αραμπί ο Χάμες Ροντρίγκες"

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι η θέση του Μαρσέλο θα είναι στα χαφ και όχι στα αριστερά της άμυνας.

"Ο προπονητής ξέρει πού θα τον βάλει, αλλά όπου και να τον βάλει θα κάνει με ευκολία τη διαφορά. Οι Βραζιλιάνοι είναι άρρωστοι με την μπάλα και 40 ετών να πάνε παίζουν μπάλα καλή. Τέτοιοι παίκτες επιπέδου ανεβάζουν και το πρεστίζ τού Ολυμπιακού αλλά και του ελληνικού πρωταθλήματος".

Υπήρχαν φωνές που είχαν βιαστεί να βάλουν σε δεύτερη θέση τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

"Το ταμείο σε ένα μαγαζί δεν κάνουμε το πρωί ή το μεσημέρι, αλλά το βράδυ. Ταμείο γίνεται όταν τελειώσει το πρωτάθλημα. Βεβαίως και κάποιες ομάδες έχουν ενισχυθεί, όπως ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ, αλλά με τις μεταγραφές που έχει κάνει ο Ολυμπιακός είναι φαβορί".

Παραδοσιακά ο Ολυμπιακός έχει καλή σχέση με τους λατινοαμερικάνους παίκτες.

"Του βγαίνουν, ναι, έχει παράδοση. Υπερομάδα φτιάχνει. Ξέρουν να τους ετοιμάσουν, όταν ενσωματωθούν ο Χάμες Ροντρίγκες και ο Μαρσέλο και αποκτήσουν ρυθμό, θα πάνε όλα καλά. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι καινούργια ομάδα ο Ολυμπιακός. Αλλά με τους παίκτες που έφερε έχει ξεφύγει η κατάσταση".

Τέλος, θέλω να μου πείτε λόγω κοινής θέσης και αντίληψης στο σκοράρισμα, την άποψή σας για τον Ελ Αραμπί - Έμεινε χωρίς γκολ σε κάποια ματς και δημιουργήθηκε μεγάλη αναστάτωση.

"Είναι γκολτζής, αλλά οι γκολτζήδες έχουν διαστήματα που είναι εύκολοι στο γκολ, κι άλλες φορές χάνουν το άχαστο. Αλλά έτσι είναι ο γκολτζής. Ο Ελ Αραμπί είναι παίκτης περιοχής, δεινός σκόρερ. Όταν μπει και ο Χάμες Ροντρίγκες, θα ανέβει κι άλλο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γύρισε οκτώ χρόνια πίσω ο Πασχαλάκης, τεράστια έκπληξη με Νίνη - "Κατρακύλα" για Μήτρογλου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags