Facebook Pixel Διέλυσε τη Σλάβια με 8-0 ο Παναθηναϊκός - Πέντε γκολ ο τρομερός Μπιλάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-09-14 20:01:00

Διέλυσε τη Σλάβια με 8-0 ο Παναθηναϊκός - Πέντε γκολ ο τρομερός Μπιλάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Διέλυσε τη Σλάβια με 8-0 ο Παναθηναϊκός - Πέντε γκολ ο τρομερός Μπιλάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Κ-19 του Παναθηναϊκού στην παρθενική της εμφάνιση στο Champions League των Νέων επικράτησε με 8-0 της Σλάβια Σόφιας, με τον Μπιλάλ να κάνει πράματα και θάματα και να πετυχαίνει 5(!) γκολ και μία ασίστ. Δύο τέρματα από τον Φρόκου και τρεις ασίστ από τον Βολάκη.

Παναθηναϊκός: Στην παρθενική της εμφάνιση στο Youth League η Κ19 του Παναθηναϊκού επικράτησε της Σλάβια Σόφιας με το εκκωφαντικό 8-0 και ουσιαστικά «κλείδωσαν» από το πρώτο ματς την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Champions League των Νέων.

Οι παίκτες του Βαγγέλη Σάμιου παίζοντας με το στυλ που αγωνίζεται η πρώτη ομάδα παρουσίασαν ένα πολύ καλό πρόσωπο από τα πρώτα λεπτά του αγώνα και καθάρισαν το ματς από νωρίς. Απόλυτος πρωταγωνιστής της νίκης ο Μπιλάλ, ο οποίος πέτυχε πέντε από τα οκτώ γκολ του Παναθηναϊκού ενώ μοίρασε και μία ασίστ. Μάλιστα με την επίδοσή του αυτή και με μόλις ένα ματς βρίσκεται στην πρώτη θέση των σκόρερ της διοργάνωσης!

Απίθανα πράγματα από τον νεαρό φορ του τριφυλλιού, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Φρόκου, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ και μοίρασε μία ασίστ. Εξίσου καλός ήταν και ο Βολάκης που μοίρασε τρεις ασίστ.

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού έδειξε ότι θέλει τη νίκη. Μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα ο Διαμαντής έκανε την βαθιά μπαλιά, ο Βολάκης κατέβασε, μπήκε μέσα στην περιοχή, έκανε το γύρισμα και ο Μπιλάλ με τακουνάκι άνοιξε το σκορ για το τριφύλλι.

Η Κ-19 των πράσινων είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και στο 30ο λεπτό πέτυχαν το δεύτερό τους τέρμα. Ο Συμεωνίδης άνοιξε αριστερά στον Βολάκη, ο οποίος μπήκε  στην περιοχή, απέφυγε τον τερματοφύλακα και γύρισε στον Μπιλάλ, ο οποίος με κοντινό πλασέ διπλασίασε και τα προσωπικά του τέρματα.

Στο 44ο λεπτό του αγώνα ο Συμεωνίδης εκτέλεσε το κόρνερ, με τον Φρόκου να παίρνει την κεφαλιά και με ωραίο τρόμο να κάνει το 3-0. Μόλις ένα λεπτό αργότερα, οι πράσινοι έκλεψαν την μπάλα, ο Μπιλάλ έκανε την κάθετη στον Φρόκου, ο οποίος πέτυχε το 4-0. Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η Κ-19 του τριφυλλιού δεν άργησε να πετύχει και πέμπτο γκολ. Ο Συμεωνίδης εκτέλεσε το κόρνερ, ο τερματοφύλακας της Σλάβια Σόφιας έχασε την μπάλα, με τον Μπιλάλ να το εκμεταλλεύεται και να πετυχαίνει το 5-0.

Στο 58ο λεπτό του ματς, ο Τσέβα έκανε την σέντρα, η μπάλα έφτασε στον Μπιλάλ, ο οποίος πέτυχε και το τέταρτο προσωπικό του τέρμα και έκανε το 6-0. Επτά λεπτά αργότερα ο Μπιλάλ έκλεισε την εκπληκτική εμφάνιση του με 5ο τέρμα. To κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Θανάσης Νταμπίζας με ωραίο τελείωμα διαμορφώνοντας το 8-0.

Το τριφύλλι ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση με τον επαναληπτικό στη Σόφια να είναι τυπική διαδικασία.

ΠΗΓΗ: sdna.gr

 
 
 
Παναθηναϊκό για το 4-0! " itemprop="name" /> Παναθηναϊκό για το 4-0! " itemprop="description" />
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags