Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νέο μπαμ μετά τον Χάμες στα χαφ - Φορ και... Πασχαλάκης - Έρχεται "σκούπα", ο πρώτος που τέλειωσε!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-15 10:00:00

Νέο μπαμ μετά τον Χάμες στα χαφ - Φορ και... Πασχαλάκης - Έρχεται "σκούπα", ο πρώτος που τέλειωσε!

του Παναγιώτη Νικολάου
Νέο μπαμ μετά τον Χάμες στα χαφ - Φορ και... Πασχαλάκης - Έρχεται "σκούπα", ο πρώτος που τέλειωσε!

Το νέο μεγάλο όνομα, οι τρεις προσθήκες και οι πολλές αποχωρήσεις! Ημέρα εξελίξεων η σημερινή στο Λιμάνι, καθώς αναμένεται να ανακοινωθούν τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστές, ενώ παράλληλα θα υπάρξουν και αρκετοί παίκτες που θα φύγουν πιθανότατα ως ελεύθεροι.
 

Μετράμε αντίστροφα για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, η οποία τελειώνει σήμερα (όχι για τους ελεύθερους!) και στον Ολυμπιακού είναι έτοιμοι για ένα εντυπωσιακό φινάλε με αφίξεις και αποχωρήσεις.

Μετά την… βόμβα με τον Χάμες Ροντρίγκες, που θα ανακοινωθεί σήμερα, στο Λιμάνι «τρέχουν» για να κλείσουν μέχρι και τρεις ποδοσφαιριστές ακόμα.

Στους… σίγουρος είναι ο Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος θέλει πάρα πολύ να ντυθεί ξανά στα ερυθρόλευκα, αλλά επειδή πρόκειται για μεταγραφή και προφανώς οι εμπλεκόμενες πλευρές είναι σε διαπραγματεύσεις, όλα είναι ανοικτά. Από εκεί και πέρα παίζει αρκετά και το όνομα του 32χρονου Ισπανού Ντάνι Γκαρσία της Μπιλμπάο, που είναι πιο πολύ οκτάρι από εξάρι.Ο Γκαρσία πέρυσι είχε 39 αγώνες με 1 ασίστ.

Ο Ολυμπιακός γενικότερα κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κλείσει άμεσα τον χαφ που θέλει. Οι εξελίξεις αναμένονται στα επόμενα 24ωρα ενώ παραμένει ανοιχτό να γίνει και άλλη κίνηση ενίσχυσης, σε άλλη θέση. Η μεταγραφική περίοδος λήγει στις 15 Σεπτεμβρίου και για τους ελεύθερους η προθεσμία είναι μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου!

Σενάριο για Μιλιβόγεβιτς

Η Κρίσταλ Πάλας ψάχνεται να δώσει τον Μιλιβόγεβιτς και οι Άγγλοι ξαναμπλέκουν τον Ολυμπιακό! Αξίζει να σημειωθεί πως στο Νησί εκτιμούν ότι έφθασε η ώρα για αλλαγή περιβάλλοντος του Μιλιβόγεβιτς, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει ληφθεί κάποια επίσημη πρόταση!

Ο Σέρβος κεντρικός χαφ έχει υψηλό συμβόλαιο στους Αετούς, καθώς αμείβεται με 80.000 λίρες την εβδομάδα (93.800 ευρώ), δηλαδή έχει ετήσιες αποδοχές 4.000.000 ευρώ και αυτό είναι ένα ζήτημα. Μένει να δούμε εάν θα γίνει το μπαμ της τελευταίας στιγμής. Στο Λιμάνι πάντως κάνουν προσπάθειες τις τελευταίες ώρες για να βρουν και αμυντικό χαφ!

Πασχαλάκης και φορ

Τo sportdog.gr εδώ και πολύ καιρό σας έχει ενημερώσει εκτός του Ουί Τζο Χουάνγκ, ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει ακόμα έναν επιθετικό. Όλα δείχνουν ότι ο παίκτης που θα έρθει στο Λιμάνι είναι o Σεντρίκ Μπακαμπόυ, ο οποίος αν και διεθνής με το Κονγκό έχει γαλλικό διαβατήριο και μπορεί να αγωνιστεί τόσο σαν εξτρέμ όσο και σαν φορ, ενώ τη φετινή σεζόν μετράει τρεις συμμετοχές με μια ασίστ.

Αυτός όμως ίσως να μην είναι ο τελευταίος που θα έρθει, καθώς στον Πειραιά αναζητούν και τερματοφύλακα. Ίσως βέβαια να μην βιαστούν, γιατί παραμένει στη λίστα τους ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης που είναι ελεύθερος και μπορεί να υπογράψει όποτε θέλει. Τις τελευταίες ώρες έχουν φουντώσει ξανά οι φήμες για άφιξή του στο Λιμάνι…

Ο πρώτος που φεύγει, ακολουθούν κι άλλοι

Με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες είχε επιστρέψει στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού στο Λιμάνι ο Λεονάρντο Κούτρης παρότι γνώριζε πως με τον Πέδρο μαρτίνς η κατάσταση στην ομάδα δεν θα ήταν εύκολη για εκείνον. Παρόλα αυτά ο Πορτογάλος τεχνικός τον είχε δεχτεί στου Ρέντη, τον είχε πάρει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, τον είχε αξιοποιήσει σε κάποια φιλικά του Ολυμπιακού. Φαινόταν, δηλαδή, ότι θα μπορούσε να πάρει χρόνο συμμετοχής φέτος, πίσω από τον Ρέαμπτσιουκ, αλλά ο κόουτς χαιρέτισε νωρίς...

Με τον Κορμπεράν φαίνεται ότι τα δεδομένα είναι διαφορετικά όσον αφορά την περίπτωση του Κούτρη, κι αυτό δεν είναι λόγω της έλευσης του Μαρσέλο! Ο Βραζιλιάνος, άλλωστε, δεν φαίνεται ότι θα παίζει ως αριστερός μπακ στον Ολυμπιακό αλλά ως χαφ.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι Ολυμπιακός και Λεονάρντο Κούτρης αναμένεται να χωρίσουν τους δρόμους τους, καθώς το πιθανότερο σενάριο είναι να παραμείνει ελεύθερος. Ίσως με κάποια ρήτρα για να μην υπογράψει σε άλλη ελληνική ομάδα, αλλά σε κάθε περίπτωση το μέλλον του είναι μακριά από τον Ολυμπιακό.

Τις επόμενες ώρες πάντως, αναμένεται να ανακοινωθούν κι άλλες αποχωρήσεις, καθώς πρέπει να αδειάσει πλέον το «ερυθρόλευκο» ρόστερ!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χάμες όπως… Ριβάλντο - Έτσι τον έφεραν Ελλάδα Μαρινάκης-Μέντες - Η πιο μπαλάτη 4αδα στην ιστορία!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags