Facebook Pixel Κάρλος Κορμπεράν: Το πήρε πάνω του ο Κορμπεράν - Ανέλαβε την ευθύνη της ήττας - "Είμασταν κατώτεροι"
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-15 22:33:00

Το πήρε πάνω του ο Κορμπεράν - Ανέλαβε την ευθύνη της ήττας - "Είμασταν κατώτεροι"

Sportdog Team
Το πήρε πάνω του ο Κορμπεράν - Ανέλαβε την ευθύνη της ήττας - "Είμασταν κατώτεροι"

Στο γεγονός ότι οι Ερυθρόλευκοι εμφανίστηκαν κατώτεροι των προσδοκιών και γνώρισαν την ήττα από την Φράιμπουργκ στάθηκε στις δηλώσεις του ο Ισπανός τεχνικός της ομάδας.

Κάρλος Κορμπεράν: Εμφανώς στεναχωρημένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού μετά την ήττα της ομάδας του από την Φράιμπουργκ, τονίζοντας ότι όλοι στάθηκαν κατώτεροι των προσδοκιών, ενώ παράλληλα ανέλαβε την ευθύνη για το ανεπιτυχές αποτέλεσμα.

«Από την αρχή του παιχνιδιού ήμασταν κατώτεροι. Στις μονομαχίες, στη πίεση, στη στημένες φάσεις. Όταν προσπαθούσαμε να βγούμε μπροστά ο αντίπαλος μας ξεπερνούσε και κάθε φορά είχε μία ευκαιρία για γκολ.

Δεν δούλεψε τίποτα καλά σήμερα. Όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά την ευθύνη την έχει ο προπονητής και πρέπει να βρει λύσεις. Πρέπει να αναλύσουμε τις ήττες μας για να φτιάξουμε τα όσα πρέπει για να δούμε αν έχουμε ελπίδα πρόκρισης. 

Αυτή τη στιγμή το μυαλό μας είναι στην ήττα. Μας απασχολεί η απογοήτευση των οπαδών μας που ήταν εκπληκτικοί σήμερα και εμείς δεν καταφέραμε να το ανταποδώσουμε στο γήπεδο», είπε ο Κάρλος Κορμπεράν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags