Facebook Pixel Ολυμπιακός: Φωνάζει για… Χάμες στην άμυνα - "Φτάνει" Μπόουλερ, μόνος ο Μπιέλ - Τέλος οι δικαιολογίες Κορμπεράν!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-15 22:02:00

Φωνάζει για… Χάμες στην άμυνα - "Φτάνει" Μπόουλερ, μόνος ο Μπιέλ - Τέλος οι δικαιολογίες Κορμπεράν!

του Παναγιώτη Νικολάου
Φωνάζει για… Χάμες στην άμυνα - "Φτάνει" Μπόουλερ, μόνος ο Μπιέλ - Τέλος οι δικαιολογίες Κορμπεράν!

Η μη βελτίωση, το πρόβλημα στα μετόπισθεν και ποιοι το πάλεψαν. Οι Πειραιώτες έχασαν με κάτω τα χέρια από τη Φράιμπουργκ στο Γ. Καραϊσκάκης δείχνοντας τρανταχτές αδυναμίες. Ποιοι παίκτες απογοήτευσαν, το κουμπί που πρέπει να γυρίσει ο Ισπανός προπονητής και ο παίκτης που λείπει...

Ολυμπιακός: Τα λόγια φαντάζουν φτωχά για να περιγράψουν το πόσο κακή ήταν η απόδοση του Ολυμπιακού απέναντι στη Φράιμπουργκ. Μία γιορτινή βραδιά λόγω της "λάμψης" του Χάμες Ροντρίγκες μετατράπηκε σε εφιάλτη, με τους Ερυθρολεύκους να πραγματοποιούν μια εμφάνιση ανάλογη του διασυρμού από τη Μακάμπι Χάιφα (0-4) τον περασμένο Ιούλιο. Ο Ολυμπιακός ήταν μια ομάδα χωρίς συνοχή, με άμυνα που έμπαζε και με ανύπαρκτη φαντασία στο επιθετικό κομμάτι. Ήταν τέτοια η διαφορά ποιότητας στο χορτάρι, που τα τρία γκολ που δέχθηκε από τη Φράιμπουργκ φαντάζουν... λίγα!

Είναι δεδομένο πως τα περιθώρια για τον Κάρλος Κορμπεράν έχουν αρχίσει να στενεύουν. Πλέον ο Ισπανός δεν έχει τη δικαιολογία ότι  βρίσκεται λίγο καιρό στον πάγκο της ομάδας. Την περασμένη εβδομάδα ο Ολυμπιακός έκανε ακόμα μια κακή εμφάνιση και ηττήθηκε από τη Ναντ. Κι όμως, επτά μέρες αργότερα οι Πειραιώτες... κατάφεραν να παρουσιαστούν πολύ χειρότεροι και μάλιστα εντός έδρας. Αν το σύνολο του Κορμπεράν γίνεται χειρότερο αντί να προοδεύει όσο περνά ο καιρός, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για τον προπονητή. Θυμίζουμε ότι οι πρωταθλητές έχουν μπροστά τους το ντέρμπι της Κυριακής (18/9) στη δύσκολη έδρα του Άρη.

Άλλωστε, ακόμα και οι ηχηρές μεταγραφές της σημερινής ημέρας δεν μπορούν να σώσουν την κατάσταση στην Ευρώπη, αφού δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Europa League. Εάν θέλουν να διεκδικήσουν πρόκριση οι Πειραιώτες, ο μόνος τρόπος είναι να αφυπνιστεί το υπάρχον ρόστερ και ο προπονητής.



Σε αγωνιστικό επίπεδο, την πιο αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η χαρακτηριστική αστάθεια της αμυντικής τετράδας του Ολυμπιακού να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα. Ο Μπα έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο, ο Βρσάλικο πρόσθεσε άλλη μία "αδιάφορη" εμφάνιση στο ενεργητικό του και ο Ρέτσος δεν μπόρεσε να προσφέρει τη σταθερότητα που αναζητούσε ο Κάρλος Κορμπεράν στο αριστερό άκρο. Ο Έλληνας άσος επιλέχθηκε αντί του ντεφορμέ Ρέαμπτσιουκ, αλλά έγινε αλλαγή στο ημίχρονο, με τον Μολδαβό να παίρνει τη θέση του. Υπάρχει θέμα στα αριστερά και οι φίλοι του Ολυμπιακού ευελπιστούν πως ο Μαρσέλο θα διορθώσει την προβληματική κατάσταση.

Καλές οι μεταγραφές επιθετικογενών παικτών και οι σταρ τύπου Χάμες, όμως το αποψινό παιχνίδι φανέρωσε ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν σοβαρό θέμα στο κέντρο της άμυνας και η επιλογή να μην αποκτήσουν ενδεκαδάτο στόπερ, μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική.

Ο Μπιέλ και ο Χουάνγκ Ουί-Τζο ήταν οι καλύτεροι παίκτες του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός προσπάθησε να παίξει κάθετα και να συνδυαστεί με τους συμπαίκτες του, ενώ ο Νοτιοκορέατης για ακόμα ένα παιχνίδι το πάλεψε, έτρεξε πολύ και έφτασε κοντά στο γκολ, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν είναι... Ελ Αραμπί. Όταν παίζει ο Χουάνγκ, οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν σημείο αναφοράς στη μεγάλη περιοχή.

Όσο για τον Μπόουλερ, παρουσιάστηκε ανούσιος και δεν του βγήκαν οι -ατομικές κατά κύριο λόγο- προσπάθειες που επιχείρησε. Κάποιος πρέπει να του εξηγήσει πότε χρειάζονται μέσα στο παιχνίδι οι ντρίμπλες και πότε πρέπει να τις σταματάει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο μπαμ μετά τον Χάμες στα χαφ - Φορ και... Πασχαλάκης - Έρχεται "σκούπα", ο πρώτος που τέλειωσε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags