Facebook Pixel ΑΕΚ - Αρόλντ Μουκουντί: "Τρομακτική" φυσιογνωμία ο Μουκουντί - Αυτά έδωσε στην άμυνα της ΑΕΚ - Τακλινάρα για σεμινάριο!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-17 23:32:00

"Τρομακτική" φυσιογνωμία ο Μουκουντί - Αυτά έδωσε στην άμυνα της ΑΕΚ - Τακλινάρα για σεμινάριο!

Sportdog Team
"Τρομακτική" φυσιογνωμία ο Μουκουντί - Αυτά έδωσε στην άμυνα της ΑΕΚ - Τακλινάρα για σεμινάριο!

Ο θηριώδης στόπερ έκανε ονειρικό ντεμπούτο με την κιτρινόμαυρη φανέλα και άφησε υποσχέσεις για την συνέχεια, στους φίλους της Ένωσης.

ΑΕΚ - Αρόλντ Μουκουντί: Από άλλον το περίμεναν, από άλλον το... βρήκαν οι οπαδοί της ΑΕΚ! Τι κι αν ο Ντομαγκόι Βίντα ήρθε ως το μεγάλο όνομα το καλοκαίρι, έχοντας δείξει βέβαια σε αρκετά σημεία την ποιότητά του; Ένας άλλος αμυντικός μπήκε... αθόρυβα στα πεπραγμένα της Ένωσης και εντυπωσίασε με το πού πάτησε το χορτάρι!

Ο λόγος για τον Αρόλντ Μουκουντί, ο οποίος πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με την κιτρινόμαυρη φανέλα και έβαλε ισχυρή υποψηφιότητα για να διεκδικήσει θέση βασικού εν όψει και της συνέχειας.

Ο Καμερουνέζος, γεννημένος στη Γαλλία, κεντρικός αμυντικός της Ένωσης μπήκε στη θέση του Γιώργου Τζαβέλλα μετά την απονενοημένη ενέργειά του Έλληνα αμυντικού, να σπάσει ένα τζάμι στον δρόμο του για τα αποδυτήρια, και άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά, κυριαρχώντας στην άμυνα.

Η... τρομακτική παρουσία του λόγω της σωματοδομής του, τον έκανε σημείο αναφοράς στην "κιτρινόμαυρη" άμυνα, διορθώνοντας αρκετά λάθη της, αλλά και κάποια δικά του, με τρομερές ενέργειες, ενώ έχει στο ενεργητικό του και μια σωτήρια επέμβαση στο 59', την ώρα που ο Ντίαζ ετοιμαζόταν να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από το ύψος του πέναλτι.

Ο υψηλόσωμος στόπερ έπεσε με αυτοθυσία στα πόδια του παίκτη του Παναιτωλικού κι ενώ έμοιαζε αδύνατο να προλάβει, προέβη σε ένα αριστουργηματικό τάκλιν, βρίσκοντας καθαρά μπάλα και απομακρύνοντας τον κίνδυνο από την περιοχή της ΑΕΚ.

Μια φάση που δείχνει ξεκάθαρα την αίσθηση του χώρου που έχει στα μέτρα της θέσης του Μουκουντί, ο οποίος μπορεί να αποδειχθεί... λίρα εκατό και να σώσει την άμυνα της Ένωσης σε πολλές επικίνδυνες στιγμές στο μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έσβησε" και Βίντα ο Μουκουντί - Το... χρωστάει σε Τζαβέλλα - Μόνο ο Αλμέιδα τέτοιο κόλπο με Λιβάι

Δείτε ορισμένες από τις καίριες επεμβάσεις του Μουκουντί στο Αγρίνιο, αλλά και το γκολ του, που "κλείδωσε" το τρίποντο για την ΑΕΚ:

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags