Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μίτσελ: Μεγάλο ρίσκο ο Μίτσελ - "Ντου" οπαδών στην προπόνηση και υποβιβασμός - Γιατί τον θέλουν στο Λιμάνι
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-19 15:33:00

Μεγάλο ρίσκο ο Μίτσελ - "Ντου" οπαδών στην προπόνηση και υποβιβασμός - Γιατί τον θέλουν στο Λιμάνι

Sportdog Team
Μεγάλο ρίσκο ο Μίτσελ - "Ντου" οπαδών στην προπόνηση και υποβιβασμός - Γιατί τον θέλουν στο Λιμάνι

Το όνομα του Ισπανού προπονητή έχει ακουστεί μετά το τέλος του Κορμπεράν, με το Sportdog να παρουσιάζει τι έκανε μετά την αποχώρησή του το 2015 από τον Ολυμπιακό.

Μίτσελ λοιπόν. Ο 59χρονος τεχνικός "παίζει" για τον Ερυθρόλευκο πάγκο, με τις όποιες σκέψεις που υπάρχουν προς αυτόν, να γίνονται λόγω του ότι ξέρει πρόσωπα και πράγματα στου Ρέντη.

Ο 59χρονος Ισπανός προπονητής είναι κάθε άλλο παρά άγνωστος στον Ολυμπιακό. Βρέθηκε στον πάγκο των Πειραιωτών για μια διετία (2013-2015), έχοντας μεταξύ άλλων ως τοπ στιγμές τις μεγάλες εντός έδρας νίκες στο Champions League απέναντι σε Γιουβέντους και Ατλέτικο Μαδρίτης. Παράλληλα, πανηγύρισε 2 πρωταθλήματα και 1 Κύπελλο Ελλάδας.

Ωστόσο, από την αποχώρησή του από τη χώρα μας και μετά δεν έχει να επιδείξει κάτι το σημαντικό, έχοντας συνολικά καθοδική πορεία. Η παρουσία του στην Μαρσέιγ ήταν τόσο κακή, που οπαδοί των Γάλλων είχαν κάνει "ντου" σε προπόνηση ζητώντας την απομάκρυνσή του.

Τη Μάλαγα αμέσως μετά την υποβίβασε, ενώ την τελευταία φορά που δούλεψε ήταν το 2021 που ανέλαβε τη Χετάφε, απ' όπου επίσης έφυγε όταν μετά από 7 αγωνιστικές είχε μαζέψει μόλις 1 βαθμό. Μάλιστα όταν τον αντικατέστησε ο Φλόρες εκεί, μπόρεσε να σώσει την ομάδα μέσα σε λίγους μόλις μήνες και εύκολα.

Γενικώς, μοιάζει μια επιλογή με αρκετά ρίσκα για τον Ολυμπιακό, αν και αυτή τη στιγμή στο σύλλογο φαίνεται να τον σκέφτονται αρκετά σοβαρά!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags