Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Ασπρόμαυρη" η νέα γενιά της Ελλάδας - Πανηγυρίζουν για 10 παίκτες - "Χρέος" 5.7 εκατ. ευρώ ο Μπότο
| 2022-09-23 15:23:00

"Ασπρόμαυρη" η νέα γενιά της Ελλάδας - Πανηγυρίζουν για 10 παίκτες - "Χρέος" 5.7 εκατ. ευρώ ο Μπότο

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Ασπρόμαυρη" η νέα γενιά της Ελλάδας - Πανηγυρίζουν για 10 παίκτες - "Χρέος" 5.7 εκατ. ευρώ ο Μπότο

Το τεράστιο κέρδος για το μέλλον και τα λάθη στις μεταγραφές! Τι συνέβη το φετινό καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη, οι παίκτες που... δεν έπιασαν και γιατί ελπίζουν πως τα επόμενα χρόνια θα έχουν δική τους 11αδα στην Εθνική.
 

Ο ΠΑΟΚ φέτος, επιλέγοντάς το στρατηγικά, έχει ήδη αλλάξει το ρόστερ του κι έχει κατεβάσει σημαντικά το μέσο όρο ηλικίας του στα 25,4 έτη.

Αυτό το πλάνο που εφαρμόστηκε θα συνεχιστεί, με τον Δικέφαλο να θέλει μάλιστα να επενδύσει ακόμα περισσότερο στους Έλληνες. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έχει βρει τόσο χρόνο φέτος ο Κουλιεράκης, ενώ πρόσφατα η ΠΑΕ έκανε μεγάλη προσπάθεια να κρατήσει τον Κούτσια και τα κατάφερε, δανείζοντάς τον εν συνεχεία μέχρι το τέλος της σεζόν στο Βόλο.

Στο Ασπρόμαυρο "στρατόπεδο" εκτιμούν ότι η επόμενη γενιά που έρχεται από τις Ακαδημίες είναι εξαιρετική. Μιλάμε για μια φουρνιά, που αυτή τη στιγμή στελεχώνει την Εθνική Ελλάδας Κ-19. Στις τελευταίες κλήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος συμπεριλαμβάνονται από τον ΠΑΟΚ οι Δημήτρης Μοναστηρλής, Ταξιάρχης Μάριος, Μάριος Σινανάι, Δημήτρης Κωττάς, Χαράλαμπος Γεωργιάδης, Ζήσης Τσίκος, Κωνσταντίνος Γκούμας, Λάμπρος  Σμυρλής, Νίκος Σπυράκος και φυσικά ο Γιώργος Κούτσιας.

Η αλήθεια είναι ότι οι μεταγραφές του Μπότο, πλην Νάρεϊ και Ντάντας, δεν έχουν βγει. Αναλυτικά το τρέχον καλοκαίρι ήρθαν στον ΠΑΟΚ:

Κοτάρσκι (κόστος 2 εκατ. ευρώ)

Κάργας (ελεύθερος)

Νάσμπεργκ (ελεύθερος)

Σάστρε (400 χιλ. ευρώ)

Ντάντας (δανεικός)

Ρικάρντο (ελεύθερος)

Κουαλιάτα (1,8 εκατ. ευρώ)

Νάρεϊ (1,5 εκατ. ευρώ)

Τόμας (ελεύθερος)

Συνολικό κόστος μεταγραφών: 5,7 εκατ. ευρώ.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ματ" Λουτσέσκου με νεαρό Έλληνα - Ζητάει 15 εκατ. για να τον δώσει ο ΠΑΟΚ - Χαμόγελα Ιβάν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags