Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Ματ" Λουτσέσκου με νεαρό Έλληνα - Ζητάει 15 εκατ. για να τον δώσει ο ΠΑΟΚ - Χαμόγελα Ιβάν!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-22 09:14:00

"Ματ" Λουτσέσκου με νεαρό Έλληνα - Ζητάει 15 εκατ. για να τον δώσει ο ΠΑΟΚ - Χαμόγελα Ιβάν!

Sportdog Team
"Ματ" Λουτσέσκου με νεαρό Έλληνα - Ζητάει 15 εκατ. για να τον δώσει ο ΠΑΟΚ - Χαμόγελα Ιβάν!

Μόνο χαρούμενος μπορεί να είναι ο Ιβάν Σαββίδης με αυτή την εξέλιξη.

ΠΑΟΚ: Το όνομα των ημερών στον Δικέφαλο του Βορρά είναι αυτό του Κώστα Κουλιεράκη, ο οποίος κλήθηκε και στην Εθνική Ελλάδας για να καλύψει το κενό του τραυματία Γιώργου Τζαβέλλα.

Ο νεαρός αμυντικός κατάφερε να έρθει στο προσκήνιο και να κερδίσει μια θέση στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, χάρη στον Ραζβάν Λουτσέσκου και στην επιμονή του να δώσει ευκαιρίες στον ποδοσφαιριστή.

Ο Κουλιεράκης κέρδισε σταδιακά την εμπιστοσύνη του Ρουμάνου προπονητή και ήδη έχει παίξει φέτος και στα πέντε ματς πρωταθλήματος, στο πλευρό του Σβέριρ Ίνγκασον, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με αυτή την εξέλιξη και να ετοιμάζονται να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο με ισχύ μέχρι το 2026.

Για τον Έλληνα άσο υπήρξε μάλιστα ενδιαφέρον από ομάδα της Bundesliga το καλοκαίρι, με τους "ασπρόμαυρους" να δίνουν την απάντησή τους, ζητώντας 15 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσουν.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες αρκετές – μεγάλες – ομάδες παρακολουθούν τον Κουλιεράκη, αφού στα 18 του αποτελεί ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα σε όλη την Ευρώπη στη θέση του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags