Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Αϊτόρ: Ο Αϊτόρ στη λίστα με τους πιο φορμαρισμένους παίκτες στην Ευρώπη - Δείτε τη θέση του! (pic)
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-21 08:12:00

Ο Αϊτόρ στη λίστα με τους πιο φορμαρισμένους παίκτες στην Ευρώπη - Δείτε τη θέση του! (pic)

Sportdog Team
Ο Αϊτόρ στη λίστα με τους πιο φορμαρισμένους παίκτες στην Ευρώπη - Δείτε τη θέση του! (pic)

Τα όσα φοβερά και τρομερά κάνει ο Αϊτόρ με την πράσινη φανέλα, έχουν κατατάξει τον Ισπανό του Παναθηναϊκού στους παίκτες με τη μεγαλύτερη βαθμολογία απόδοσης στην Ευρώπη!

Αν την περσινή σεζόν o Αϊτόρ έκανε φοβερά πράγματα με την πράσινη φανέλα, τότε φέτος κάνει απίθανα!

Σε 7 επίσημα παιχνίδια ο Καταλανός εξτρέμ μετρά ήδη 5 γκολ (μετά το χατ-τρικ με τον ΠΑΣ Γιάννινα) και 2 ασίστ, την ίδια ώρα που πέρσι είχε όλη τη χρονιά 9 γκολ και 10 ασίστ. Αν συνεχίσει έτσι, τότε ο Παναθηναϊκός τα καλύτερα ακόμα δεν τα έχει πάρει από τον 26χρονο άσο.

Η αναγνώριση για τον Αϊτόρ δεν έρχεται μόνο εντός συνόρων πάντως. Συγκεκριμένα το Sofascore, παρουσίασε σε γράφημα τους 10 ποδοσφαιριστές με το μεγαλύτερο μέσο όρο βαθμολογίας με βάση την απόδοσή τους. Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού λοιπόν βρίσκεται στην 4η θέση με μέσο όρο βαθμολόγησης 7.88, πίσω μόνο από τον Γκάκπο της Αϊντχόβεν (8.99), τον Κάργκλεν της Γουόντερς (7.93) και τον Ζότα της Σέλτικ (7.89).

Μετά τον Αϊτόρ ακολουθούν οι Μπιέλ (Ολυμπιακός - 7.85), Ζοάο Μάριο (Μπενφίλα - 7.80), Σίλεσεν (Μπρέντα - 7.78), Τρεσόρ (Γκενγκ - 7.76), Μπέργκουιν (Άγιαξ - 7.74) και Εβάντερ (Μίντιλαντ - 7.74).

Αν δεν είχαμε πλέι-οφ ο Παναθηναϊκός θα ήταν ήδη ακλόνητο φαβορί για το πρωτάθλημα!

Χωρίς να έχει κάποιο εξωφρενικά καλύτερο πρόγραμμα από τους βασικούς του αντιπάλους, το Τριφύλλι βρίσκεται ήδη στο +7 από τον έκτο Ολυμπιακό, στο +6 από την τέταρτη ΑΕΚ και στο +4 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ. Αυτό με το πρόγραμμα είναι σημαντικό, γιατί υπάρχει η εντύπωση ότι ο Παναθηναϊκός είχε την πιο εύκολη δουλειά έως τώρα. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Σε αυτές τις 5 αγωνιστικές Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ έχουν παίξει από ένα ντέρμπι. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ με τον Άρη, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ μεταξύ τους. Από εκεί και πέρα οι Πράσινοι έχουν αντιμετωπίσει Ιωνικό (εντός), ΟΦΗ (εκτός), Λεβαδειακό (εντός), ΠΑΣ Γιάννινα (εντός), η Ένωση Λαμία (εκτός), Βόλο (εντός), ΠΑΣ Γιάννινα (εντός), Παναιτωλικό (εκτός), οι Ερυθρόλευκοι ΠΑΣ Γιάννινα (εντός), Αστέρα Τρίπολης (εκτός), Ιωνικό (εντός), Βόλο (εντός), ενώ ο ΠΑΟΚ έχει αγωνιστεί με Παναιτωλικό (εντός), Ατρόμητο (εντός), Λαμία (εντός) και ΟΦΗ (εκτός). Επομένως, το Τριφύλλι δεν βρίσκεται στην κορυφή λόγω προγράμματος

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags